Kickstarter: 10 gave nieuwe projecten

Door: daan-doedens | 05 april 2015 13:35

Blog

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2

Op Kickstarter worden goede ideeën gesponsord. Ideeën die genoeg geld ophalen worden ook daadwerkelijk gemaakt. Hier zijn tien nieuwe projecten die je nu kunt backen.

SnapPower Charger

Globaal gezien zijn er twee manieren om je smartphone of tablet op te laden: via een stekker in het stopcontact of via een usb-kabel in je computer. Een combinatie van die twee zou op veel vlakken ideaal zijn. En die combinatie komt er nu aan.

Het is even simpel als geniaal. De SnapPower Charger is een soort hoesje voor je stopcontact, met daarin een usb-poort verwerkt. Zo hoef je geen stopcontact op te geven voor je smartphone-oplader en hoef je je devices ook niet meer aan de computer te hangen. Én je hebt geen last meer van die vervelende opzetstukjes die je altijd kwijtraakt. Ideaal, en voor maar 16 dollar heb je er al eentje.

PiCO

De kleinste flesopener ter wereld. Dat is het marketingzinnetje waarmee de PiCO nu al ruim dertig keer het gewenste bedrag heeft opgehaald. Het dingetje is gemaakt van 100% titanium en als je de foto's op de Kickstarterpagina bekijkt, zie je dat het inderdaad zonder twijfel de kleinste opener van allemaal is.

Enige nadeel: je hebt een ringetje nodig om hem echt te kunnen gebruiken, maar als je als heuse MacGyver altijd zo'n ring bij je hebt - aan je sleutelbos bijvoorbeeld - is de PiCO echt iets voor jou. Voor 11 dollar krijg je er al eentje toegestuurd. Proost!

The Best Prank Birthday Card Ever!

De naam van dit project is overduidelijk. Verjaardagskaarten zijn vaak saai en cliché, maar daar willen deze twee Amerikaanse ontwikkelaars verandering in brengen. Daarom hebben ze The Best Prank Birthday Card Ever! gemaakt: de beste en ook tegelijkertijd vervelendste verjaardagskaart om te krijgen.

De kaart werkt simpel: open hem en er begint een liedje te spelen, doe hem weer dicht en... hij blijft spelen. En hij stopt niet. Tot de batterij leeg is of tot je de kaart compleet sloopt. En dat is nog niet zo makkelijk, want zelfs een val in een emmer water zorgt er niet voor dat het liedje ophoudt. Minstens drie uur lol voor 15 dollar, het is het waard.

Libre

Groter is niet altijd beter, helemaal niet als het gaat om dingen die je gebruikt bij je smartphone of tablet. Voor een bluetooth-toetsenbord is het handig als hij zo compact mogelijk is - en dat is de Libre: het dunste draadloze toetsenbord mét backlight ter wereld.

Vooral dat laatste is een indrukwekkend gegeven: het toetsenbord is slechts 5 millimeter dik en toch is er de mogelijkheid tot backlight ingepropt, zodat je ook in het donker prima kunt typen. Voor 33 dollar heb je het toetsenbord in huis. Als je er een beschermende hoes bij wil, ben je 48 dollar kwijt.

Turbotop

De turbotop is een tol. Maar, zoals met zo veel dingen op Kickstarter: het is niet zomaar een tol. Het is een tol die is gebaseerd op een ontwerp van Leonardo da Vinci, een ontwerp voor de verticale aandrijving voor vliegtuigen.

De turbotop is er in aluminium, roestvrij staal en titanium. Sommige versies hebben zelfs een bronzen of gouden coating, en ze draaien minutenlang in de rondte. De goedkoopste versie krijg je voor 25 dollar.

0 Reactie(s) op: Kickstarter: 10 gave nieuwe projecten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.