Kieskeurig.nl-prijsdalers van de week

Door: Eelko Rol Rol | 20 mei 2022 15:59

Kieskeurig Prijsdalers
Nieuws

Op zoek naar een nieuwe smartwatch? Een grotere tv? Heeft je elektrische tandenborstel het begeven? Elke vrijdagmiddag vind je hier een overzicht van de mooiste, leukste of scherpste prijsdalers op Kieskeurig.nl – en er zit vast wel iets voor je tussen!

Trust Bayo ergonomische muis | -21%

Hoewel we vandaag de dag steeds meer tijd doorbrengen op onze telefoons en tablets en we dus vooral swipen en tikken dat het een lieve lust is, zijn we op het werk vaak toch veroordeeld tot een bijna ouderwetse muis-toetsenbordcombinatie. En zo'n muis kan weleens zorgen voor lichamelijk ongemak, zoals verkrampte polsen of zelfs RSI. Deze ergonomische muis van Trust moet dat met zijn verticale vorm voorkomen. Hij is daarnaast draadloos en voorzien van een zestal knoppen. Een vrolijk ledbalkje maakt het geheel af. Fijn apparaatje!

Synology DiskStation DS218play NAS | -22%

Een nassie voor een prikkie, beter kunnen we deze deal niet omschrijven. De DS218play is voorzien van twee sleuven (schijven zijn helaas niet inbegrepen) en onder de motorkap snort een 1,4GHz-quadcoreprocessor met 1 GB werkgeheugen. Dat is meer dan genoeg om al jouw bestanden vlot te verwerken en soepel naar alle andere apparaten in huis te kunnen streamen. Het woordje 'play' in de benaming houdt immers in dat dit beestje in staat is om allerlei mediabestanden realtime te transcoderen. Dat betekent dus films kijken zonder gebuffer en gehaper!

Bosch BCH3P2301 steelstofzuiger | -22%

Steelstofzuigers, we kunnen er geen genoeg van krijgen! Sinds we zelf zo'n ding in ons bezit hebben, is het bijna een evangelie dat we willen prediken! Echt, als je eenmaal het licht hebt gezien en van dat rare ding op wielen met een snoer af bent, wil je nooit anders meer. Maar goed, dit is er dus eentje van het immer betrouwbare Bosch, en hij is uitgevoerd in een stijlvol zilvergrijs: het oog wil immers ook wat. De speccies? We noemen een stofreservoir van 0,4 liter, een geluidsopbrengst van slechts 81 decibel en handige accessoires met exotische namen als 'bekledingszuigmond' en 'uitschuifbaar spleetmondstuk'. We krijgen het er helemaal warm van...

0 Reactie(s) op: Kieskeurig.nl-prijsdalers van de week

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.