Kooptip: Deze week korting op veel tech

Door: Redactie Computer!Totaal | 24 januari 2018 18:00

Nieuws

Tech is niet goedkoop, dat is nu eenmaal zo. Daarom zijn grootschalige acties altijd zo interessant. We kennen allemaal Black Friday en Cyber Monday, maar er zijn meer van dit soort kortingsweken. Vanaf donderdag bijvoorbeeld, als MediaMarkt op (heel!) veel techproducten de BTW als korting geeft. Dit is hoe het werkt.

Computer!Totaal heeft geen banden met MediaMarkt. We houden gewoon van tech, en we weten dat onze lezers daar ook van houden. Dit artikel is dan ook geheel redactioneel tot stand gekomen, puur om te laten zien waar je het goedkoopst de gaafste producten van dit moment kunt kopen. Want zeg nou zelf: wie houdt er niet van korting?!

De actie van MediaMarkt begint donderdag in alle vroegte, om 0:00 uur, en loopt tot zondagavond 23:59 uur. Ben je Clublid? Dan kan je al vanaf woensdag om 18:00 de kortingsprijzen zien, en bestellen met een speciale kortingscode. De kortingen komen neer op 17,36 procent van de normale prijs, en dat kan bij duurdere producten oplopen tot wel honderden euro's.

Laat je overigens niet verleiden altijd bovenop kortingen te springen. Het komt voor dat webwinkels trucjes uithalen om de korting zo groot mogelijk te laten lijken. Gebruik dus altijd je gezond verstand. Meer informatie over hoe webshops je soms voor de gek houden vind je in dit artikel.

Hieronder vind je een selectie van de favoriete producten van de techredactie die meedoen aan de actie van MediaMarkt, maar er zijn er nog veel meer. Op de actiepagina staat alles haarfijn uitgelegd. Via de Prijsdalers-sectie op de website van onze Kieskeurig-collega's kun je vanaf morgen trouwens ook alle kortingen terugzien, niet alleen die van de BTW-actie, maar ook van andere webshops.

Tech-producten met korting

Huishoudelijke apparaten met korting

0 Reactie(s) op: Kooptip: Deze week korting op veel tech

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.