Maak je eigen grappige plaatjes

Door: telegraaf-nl | 15 oktober 2012 14:05

Nieuws

Je kent ze wel de komische plaatjes met een grappige treffende tekst erop, die over al op het internet opduiken. Hier leggen we uit hoe je mee kunt doen aan deze rage door zelf deze zogenoemde 'memes' te maken.

Op websites zoals memegenerator.nl, memelove.nl en memegen.nl kun je kiezen uit een heleboel grappige plaatjes die perfect geschikt zijn voor memes. Bovendien is het mogelijk om je eigen afbeeldingen te uploaden om een meme mee te maken.

Vervolgens hoef je alleen maar je eigen tekst toe te voegen: een regel aan de bovenkant van de afbeelding en een regel aan de onderkant. Je kunt op sommige sites ook de stijl en kleur van de tekst naar wens aanpassen.

Daarna wordt je meme weergegeven en krijg je de mogelijkheid om deze uit te printen of te delen via e-mail, verschillende sociale media en apps. Je kunt hem naturlijk ook opslaan door er met de rechtermuisknop op te klikken en Afbeelding opslaan te kiezen.

In veel gevallen worden de memes die via een website zijn aangemaakt ook op de site zelf te staan zodat anderen ze ook kunnen gebruiken.

Als je liever een app gebruikt om memes te maken, zijn er een heleboel verschillende opties voor iOS, Windows Phone en Android. Ze doen allemaal ongeveer hetzelfde, dus kijk even naar het aantal downloads en sterren om te bepalen welke waarschijnlijk het beste zal werken.Dit artikel wordt u aangeboden door ComputerTotaal.nl

0 Reactie(s) op: Maak je eigen grappige plaatjes

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.