Nieuw Apple Event over onderwijs op 27 maart

Door: Redactie Computer!Totaal | 19 maart 2018 09:43

Nieuws

Afgelopen weekend heeft Apple de uitnodigingen verstuurd voor een event op 27 maart. Het Apple Event zal plaatsvinden op een High School in Chicago en het thema is onderwijs. Hoewel de nadruk waarschijnlijk zal liggen op Swift, een codeerprogramma van Apple, is de kans groot dat er ook nieuwe producten worden gepresenteerd.

Zoals de slogan op de uitnodiging al doet vermoeden, zal de focus voornamelijk op producten en diensten voor studenten liggen. Het kan echter ook een hint zijn naar nieuwe mobiele producten.

iPad

Het handgetekende Apple-logo kan een verwijzing zijn naar ondersteuning van Apple Pencil op meerdere modellen van de iPad, om aantekeningen tijdens lessen makkelijker te maken. De verwachting is dat een volledig nieuwe iPad wordt bewaard voor het WWDC-event in juni, maar uiteraard zou Apple daarvan kunnen afwijken.

iPhone SE 2

Vorig jaar gingen al geruchten rond dat Apple rond maart 2018 een nieuwe iPhone SE zou aankondigen. Op dit moment is de iPhone SE de goedkoopste iPhone en daarom een aantrekkelijke keuze voor studenten. Ook zijn de iPhone SE en iPhone 6 veruit de populairste modellen in landen als India.

MacBook

Vorige week ging het gerucht al rond dat Apple dit jaar nog een goedkopere MacBook met Retina-scherm op de markt zal brengen. Het is niet duidelijk of de MacBook Air – op dit moment de goedkoopste MacBook – nog goedkoper zal worden, of dat er een nieuwe goedkopere 13-inch MacBook wordt gemaakt.

Het evenement vindt plaats op 27 maart om 10:00 uur 's ochtends in Chicago. In Nederland kan het evenement live gevolgd worden om 16:00 uur Nederlandse tijd. De live stream is tegen die tijd te vinden op de website van Apple.

0 Reactie(s) op: Nieuw Apple Event over onderwijs op 27 maart

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.