Nieuwste Fitbit-sporthorloge heeft kleurenscherm

Door: Joris Peterse | 05 januari 2016 19:50

Algemeen

Fitbit heeft z'n assortiment sport-wearables uitgebreid met de Fitbit Blaze. De Blaze is een volwaardige smartwatch met kleurenscherm, geschikt dus als accessoire én sporthorloge.

Dat Fitbit de Blaze meer ziet als een sport-wearable waarmee je gezien mag worden blijkt wel uit z'n vorm en de verschillende klokweergaves en bandjes die erbij verkrijgbaar zijn. Zo zijn er bandjes verkrijgbaar van plastic, leer of metaal en kun je Blaze tijdens het sporten ook ergens anders op je lichaam dragen. Ook als je niet actief bezig bent, is de Blaze handig om je smartphone-notificaties (en natuurlijk de tijd) op af te lezen. De smartwatch draait wel op een eigen besturingssysteem, er zijn dus geen apps op te installeren.

Gezondheid monitoren

Maar het sporthorloge is vooral geschikt voor het monitoren van de gezondheid en deze gegevens overzichtelijk in de app weer te geven. Net als andere Fitbits is er een stappenteller, wordt je slaap bijgehouden en worden activiteiten automatisch herkend en weergeven. GPS, zodat je bijvoorbeeld kunt zien welke route je precies hebt afgelegd en met welke snelheden, ontbreekt echter.

De Fitbit Blaze gaat € 229,95 kosten. In maart verschijnt het sporthorloge in de VS. Het is nog onduidelijk wanneer hij precies in Nederland verkrijgbaar is.

0 Reactie(s) op: Nieuwste Fitbit-sporthorloge heeft kleurenscherm

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.