Kieskeurig.nl-prijsdalers van de week

Door: Eelko Rol Rol | 13 mei 2022 16:00

Kieskeurig Prijsdalers
Nieuws

Op zoek naar een nieuwe smartwatch? Een grotere tv? Heeft je elektrische tandenborstel het begeven? Vanaf vandaag vind je hier elke vrijdag een overzicht van de mooiste, leukste of scherpste prijsdalers op Kieskeurig.nl – en er zit vast wel iets voor je tussen!

AEG QX9-1-ULTS grijs steelstofzuiger | -34%

Heb jij thuis nog een stofzuiger met een snoer? Zo'n onding op wielen dat je achter je aan moet sleuren? Speel je al langer met de gedachte op over te stappen op zo'n kek snoerloos ding? Dan is dit je kans, want deze AEG uit de QX9-serie is nu met maar liefst 34 procent korting leverbaar! Deze steelstofzuiger is voorzien van een zogeheten PowerRoller-zuigmond die stof en ander vuil met grote graagte van de vloer verwijdert. De ledverlichting zorgt er bovendien voor dat je alle viezigheid ziet liggen, dus niks blijft onopgemerkt. Dus of deze AEG zuigt? Nou en of!

Je koopt deze AEG-steelstofzuiger nu al voor 222 euro!

MSI Gaming GF63 11UC-455NL gamelaptop | -24%

Effe een lekker potje Call of Duty of GTA V op de hoogste settings? Daar draait deze geweldenaar van MSI z'n hand niet voor om. Onder de motorkap snort namelijk een dikke achtcore-i7-processor, die in samenwerking met 16 GB RAM en een heuse Nvidia GeForce RTX 3050 zorgt voor genoeg rekenkracht om alle digitale pracht en praal soepeltjes naar het 15,6 inch grote Full-HD-beeldscherm te sturen. Dankzij de 512GB-ssd heb je trouwens genoeg opslagruimte om al je favoriete games op te slaan. Ondanks deze indrukwekkende specs heeft MSI het gewicht van deze gamelaptop laag weten te houden; met nog geen 2 kilo sleep je 'm gerust mee voor een oldskool LAN-party. 

Je koopt deze gamelaptop van Bodin nu al voor 949 euro!

Emerio LUCHTKOELER AC-116964 | -20%

Je heb het vast al gemerkt: de dagen worden langer en warmer, en binnen willen de temperaturen soms al tot onaangename hoogte stijgen. Tijd dus om daar vast op te anticiperen en een luchtkoeler aan te schaffen, voordat die krengen weer overal zijn uitverkocht. Dit exemplaar is er eentje uit de prijsvriendelijke categorie, en met 20 procent korting al helemaal. Daarmee haal je voor nog geen 35 piek een ijskoude vriend in huis die je altijd zal bijstaan tijdens klamme thuiswerkdagen en katerige zondagochtenden. Bovenop zit een waterreservoir, waardoor je de lucht extra kunt koelen. Met een energieverbruik van slechts 6 watt maakt hij het feest compleet: deze moet je hebben!

Je koopt deze luchtkoeler van Emerio nu al voor 34,80 euro!

0 Reactie(s) op: Kieskeurig.nl-prijsdalers van de week

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.