5 Sinterklaas-cadeaus voor een slimmer huishouden

Door: Jelle Peterse | 13 november 2015 09:38

Algemeen

Zie ginds komt de stoomboot! Mocht de Goedheiligman nog inspiratie nodig hebben, kun je hem één van deze gadgets in je schoen vragen. Koken via wifi, je huis in met een afstandsbediening, en al je apparaten bedienen vanaf de bank. Laat de goede Sint maar komen!

SodaStream

De Sodastream voegt heel eenvoudig koolzuur toe aan 'normaal' water. Zo tover je bijvoorbeeld kraanwater heel gemakkelijk om in Spa Rood. Je kunt ook smaakjes toevoegen, waardoor je frisdrank kunt maken van kraanwater. De Sodastream Splash Play, ontworpen door de Zwitserse ontwerper Yves Béhar, is verkrijgbaar vanaf 69 euro.

Verander kraanwater in frisdrank met de Sodastream Splash Play.

SodaStream Source White Bubblemaker

Maker: SodaStream

Materiaal: Plastic

Prijs: €69,99

Anova Precision Cooker

Tijd voor een perfect gekookte steak. Anova is een bedrijf dat zich specialiseert in professionele digitale kookhulpjes voor consumenten. De Precision Cooker is accessoire dat zich eenvoudig aan je pan laat bevestigen. Vervolgens stel je de temperatuur en de tijd in, et violá. Het is verbonden met wifi, waardoor je via de app je eten in de gaten kunt houden.

De Precision Cooker verwarmt het water en laat het circuleren, waardoor de warmte zich goed verspreidt. Door je eten te verwarmen met heet water in plaats van te bakken, brandt het niet aan. Zo kun je bijvoorbeeld een steak in een zakje doen met wat kruiden, en het zo indirect gaar laten worden. Je eten wordt op deze manier dus niet nat, en de smaak blijft in het zakje.

Door bijvoorbeeld je steak te koken in plaats van te bakken, brandt het niet aan.

Anova Precision Coocker

Maker: Anova

Materiaal: Roestvrij staal, plastic

Prijs: $229

Invited Smart Lock

Met het Invited Smart Lock maak je eenvoudig je deur open met jouw telefoon of de bijgeleverde afstandsbediening. Standaard krijg je er twee afstandsbedieningen bij, waarin tevens de sleutels zitten verwerkt.

Je krijgt ook een derde reservesleutel, just in case. Omdat je slechts één kant van het slot slim maakt, kun je het slot nog met een 'ouderwetse' sleutel openen als je geen afstandsbediening bij je hebt.

Het Invited Smart Lock is verkrijgbaar vanaf 299 euro. Meer weten? Lees hier onze volledige review.

Maak je deursloten slim.

Invited Smart Lock

Maker: Invited

Materiaal: Metaal

Prijs: €69,99

Nest Protect

De Nest Protect is een slimme rook- en koolmonoxidemelder. Nog geen jaar nadat de eerste versie in Nederland te koop was, kwam er al een vervolg. Met de Nest Protect weet je onmiddellijk wat er aan de hand is als het alarm afgaat, omdat hij via wifi en bluetooth in verbinding staat met je smartphone. Onze volledige review van de tweede generatie Nest Protect lees je hier. De Nest Protect is verkrijgbaar voor 119 euro.

De Nest Protect vertelt je meteen wat het probleem is.

Nest Protect

Maker: Nest

Materiaal: Plastic

Prijs: €119

WeMo Insight Switch

Bedien je lampen, radio, televisie, en nog veel meer vanaf de bank met de WeMo Insight Switch van Belkin. Stop de schakelaar in het stopcontact, en sluit daar vervolgens de stekker van het desbetreffende apparaat op aan. Met de app voor iOS of Android kun je nu het apparaat dat erop is aangesloten aan- en uitschakelen, vanaf je smartphone.

De slimme schakelaar biedt IFTTT-integratie, zodat je nooit meer van de bank hoeft te komen. De WeMo Insight Switch is verkrijgbaar voor 59 euro.

Schakel al je apparaten in en uit vanaf de bank.

WeMo Insight Switch

Maker: Balkin

Materiaal: Plastic

Prijs: €59

0 Reactie(s) op: 5 Sinterklaas-cadeaus voor een slimmer huishouden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.