Stijlvolle over-ear h.ear koptelefoon van Sony

Door: Martin Gijzemijter | 05 september 2019 13:55

h.ear koptelefoon
Nieuws

Als het om koptelefoons gaat, dan gaat het ons in de eerste plaats toch vooral om de geluidskwaliteit. Daar zal fabrikant Sony het vast mee eens zijn, toch legt het bedrijf voor z’n nieuwe WH-H910N over-ear h.ear koptelefoon ook sterk de nadruk op stijl en kleur.

De WH-H910N over-ear koptelefoon is een draadloze koptelefoon, verkrijgbaar in vijf kleuren. De noise cancelling-functie zorgt ervoor dat ongewenste geluiden op iedere locatie automatisch gefilterd worden.

Dual Noise Sensor

Deze headphone is voorzien van Dual Noise Sensor technologie. Deze functie vangt omgevingsgeluid met twee microfoons en analyseert dit via de nieuwe processor. Vervolgens worden alle storende geluiden tot een minimum gereduceerd. Dagelijkse achtergrondgeluiden zoals straatlawaai en stemgeluiden zijn niet langer hoorbaar. De dubbele microfoons zijn tevens geschikt om handsfree te bellen. Noise cancelling gaat natuurlijk verder dan geen enkel geluid doorlaten. Om die reden heeft deze koptelefoon een functie genaamd Adaptive Sound Control, die de ruisonderdrukking automatisch aanpast aan het gebruiksmoment. Bij gebruik op het vliegveld optimaliseert de WH-H910N de noise cancelling maar laat toch omroepberichten door.

Quick Attention

Daarnaast beschikt de koptelefoon over de “Quick Attention” modus. Deze is eenvoudig te benaderen via een touch-pad aan de rechteroorschelp van de H910N. Door aanraking via de handpalm wordt de noisecancelling tijdelijk uitgeschakeld en activeren de microfoons. Op deze manier is het mogelijk een gesprek te voeren of aankondiging te beluisteren – zonder de koptelefoon af te hoeven zetten. Via dit touch-pad kan tevens van nummer gewijzigd worden, is het volume instelbaar en kan een telefoongesprek worden opgenomen. De H910N is daarnaast compatibel met de Google Assistant.

35 uur luisteren

Volgens Sony zou de batterij van deze koptelefoon het 35 uur uit moeten houden voordat deze opgeladen hoeft te worden. Moet er dan eenmaal opgeladen worden, dan kan er na 10 minuten alweer 2,5 uur geluisterd worden. Hi-res audio zou volgens het bedrijf moeten zorgen voor een geluidsweergave zoals de artiest deze heeft bedoeld, maar dat is natuurlijk iets dat we zelf even wilen ondervinden.

De behuizing van de WH-H910N headphone is dunner dan die van z’n voorganger en daardoor lichter en compacter. De ruimte tussen het hoofd en de headband is verminderd met een strakkere look als resultaat. Ook de vorm van de oorschelp heeft een nieuw design gekregen voor nog meer comfort en stabiliteit. De WH-H910N is vanaf december 2019 verkrijgbaar in de Benelux voor € 300,-

0 Reactie(s) op: Stijlvolle over-ear h.ear koptelefoon van Sony

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.