Tech Awards bekroont de beste producten van 2015

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie | 26 november 2015 17:11

Algemeen

Twijfel bij aankoop van consumentenelektronica behoort voorgoed tot het verleden dankzij de vandaag bekendgemaakte Tech Awards, een initiatief van Computer!Totaal, PCM, Computer Idee, Tips & Trucs, MacWorld, Zoom.nl, Power Unlimited, Gamer.nl, Insidegamer.nl, Media Totaal en Stuff.tv.

Van de duizenden nieuwe producten die afgelopen jaar zijn geïntroduceerd zijn er 129 bekroond met een Platina, Goud of Zilver Tech Award.

Extra houvast bij aankoop

De Tech Awards bieden extra houvast tijdens het kooptraject. Consumenten moeten doorgaans kiezen uit tientallen verschillende producten binnen een productcategorie. De onafhankelijke testoordelen van de gespecialiseerde experts scheiden het kaf van het koren. Dankzij het kwaliteitscertificaat van de Tech Awards begaat niemand een miskoop. Zij bieden het onafhankelijke expertoordeel van Nederlands meest toonaangevende media binnen tech, fotografie en games.

Oordeel van de marktleider

Gezamenlijk zijn de deelnemende media, allen onderdeel van Reshift, marktleider in tech, fotografie en games. Maandelijks worden 5 miljoen unieke bezoekers bereikt en lezen 400.000 mensen een van de magazines. "Onze klanten vertrouwen al jaren op ons testoordeel bij de aankoop van een product," zegt editorial director Remco de Graaf van Reshift. "We inspireren en adviseren voor aankoop en helpen na aanschaf met workshops en cursussen. Maar op het belangrijke moment dat de consument zijn portemonnee moet trekken, willen een extra bevestiging geven. Dat kan nu in de vorm van een Tech Award. Is een product daarmee bekroond, dan is ons unanieme oordeel dat je er geen miskoop mee kunt begaan."

Bekijk hier het volledige overzicht van de winnaars.