Terug om je te dienen: Lifehacking.nl

Door: Redactie Computer!Totaal | 09 december 2019 12:57

Nieuws

Ach jongens, dit bestaan hè. 'Het valt allemaal niet mee', scandeerde iemand op Twitter zelfs. En dan gaat het vanaf hier ook alleen nog maar bergafwaarts. Maar goed, dat betekent niet dat we de landing niet af en toe een beetje mogen verzachten, toch? En dat is precies wat het compleet vernieuwde Lifehacking.nl voor je doet!

GS Magenta (die van Geenstijl) en Reshift Digital (die van Kieskeurig, Computer!Totaal en Power Unlimited) steken Lifehacking in een 20’s-waardig jasje om het leed van dit decennium net dat beetje draaglijker te maken. Of je nou wilt weten hoe je die stank uit je sneakers krijgt, hoe je dat keukenkastje eens lekker vermariekondoot of omdat je simpelweg wat experttips zoekt voor de tinderdate van vanavond; Lifehacking helpt je bij de meest prangende levensvragen.

Op het wee-wee-wee

De redactie van Lifehacking schotelt je vanaf deze week dagelijks de leukste en handigste lifehacks voor, die het leven precies draaglijk genoeg houden om het morgen gewoon weer braaf opnieuw te proberen. En voor je dagelijkse portie lifehacks hoef je natuurlijk niet iedere keer het wee-wee-wee op, je kunt de artikelen en video’s ook gewoon tot je nemen via Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.

Enfin, zeer gewaardeerde bezoeker van Computer!Totaal. Zet Lifehacking.nl hoog in je dagelijkse internetrondje, volg de slimste hacks via Facebook of Instagram, en maak je leven nét dat beetje leuker, makkelijker en sneller.

0 Reactie(s) op: Terug om je te dienen: Lifehacking.nl

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.