Twee nieuwe midrange smartphones van LG

Door: De Telegraaf | 15 februari 2016 15:30

Algemeen

De Koreaanse elektronicagigant LG heeft een week voor mobieltjesbeurs Mobile World Congress twee nieuwe toestellen onthuld. Het gaat om twee midrange-smartphones: de X Cam en de X Screen.

Het unieke aan de X Cam is dat het apparaat twee camera's aan de achterzijde heeft. Waar de tweede precies voor dient, is niet bekendgemaakt, maar bij andere toestellen met dezelfde gimmick is het mogelijk om na het maken van de foto bijvoorbeeld de focus te verleggen.

X cam

De ene camera heeft een maximale resolutie van 13 megapixel, terwijl de ander een resolutie van 5 megapixel biedt. Verder heeft het toestel een 5,2 inch groot Full HD-scherm, een processor met acht rekenkernen die geklokt is op 1,14GHz, 2GB werkgeheugen en 16GB aan opslagruimte.

X Screen

De X Screen heeft een tweede scherm aan de voorkant. Naast het 4,93 inch grote hoofdscherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, is bovenin een klein schermpje van 1,76 inch groot met een resolutie van 520 bij 80 pixels te vinden. Het toestel draait op een quad core processor die geklokt is op 1,2GHz en heeft 2GB aan werkgeheugen. Op het tweede schermpje wordt ondermeer constant de tijd, notificaties of batterijniveau getoond. Eerder gebruikte LG een dergelijke gimmick al in zijn V10-model.

Beide smartphones bevatten Android 6.0. Hiermee zijn het de eerste aangekondigde telefoons van LG waarop de nieuwste versie van Googles besturingssysteem draait.

0 Reactie(s) op: Twee nieuwe midrange smartphones van LG

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.