Weekoverzicht: Met CES 2016 en Windows 10 op je Raspberry Pi

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie Computer!Totaal | 10 januari 2016 12:00

Algemeen

In dit weekoverzicht lees je alles over CES 2016, hoe je Windows 10 op je Raspberry Pi installeert, onze videoreview van de X-Tel 9500, alles wat je moet weten over wifi, dat Facebook hun app expres liet crashen, en vind je slimme uitbereidingen voor Google Docs.

CES 2016

Maandag 4 januari tot en met vrijdag 8 januari 2016

Ook in 2016 betekent de CES beurs weer het startschot voor het nieuwe techjaar. Wat kunnen we verwachten op het gebied van smartphones? Nemen drones dit jaar echt een grote vlucht? En wat zijn de nieuwste ontwikkelingen voor je slimme huis of thuisnetwerk? Computer!Totaal is de eerste week van januari in Las Vegas om het allemaal voor je uit te zoeken.

Lees hier alles over CES 2016.

In 16 stappen Windows 10 op je Raspberry Pi

Geplaatst op woensdag 6 januari 2016

Sinds kort kun je op je Raspberry Pi ook Windows installeren, aangezien Microsoft zijn nieuwste besturingssysteem geschikt heeft gemaakt voor meerdere soorten apparaten. In dit artikel leggen we uit hoe je Windows 10 installeert op je Raspberry Pi 2 en wat de mogelijkheden zijn.

Hier lees je hoe je Windows 10 op je Raspberry Pi installeert.

X-Tel 9500: Hoe extreme is deze extreme smartphone? (Video)

Geplaatst op woensdag 6 januari 2016

De X-Tel 9500 is volgens X-Systems de meest geavanceerde Extreme Smartphone. Met een 4,7-inch FullHD scherm, twee gigabyte RAM en een Quad-core 1.4 gigahertz CPU is het een prima Android toestel. De vraag is of het toestel zo Extreme is, als X-Systems ons doet willen geloven.

Hier vind je onze volledige videoreview van de X-Tel 9500.

Alles wat je moet weten over wifi

Geplaatst op zaterdag 9 januari 2016

Wifi is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en we gebruiken onze draadloze netwerken steeds intensiever. Er komen meer apparaten in huis die draadloos verbinding maken met internet, en we verwachten dus ook steeds meer van het wifi-netwerk. Hoe zit het met al die standaarden?

Lees hier alles wat je moet weten over wifi.

Facebook liet app expres crashen

Geplaatst op dinsdag 5 januari 2016

Facebook heeft bij een klein aantal gebruikers de app opzettelijk laten crashen, om te kunnen zien hoe de gedupeerden hierop zouden reageren. Het wilde op die manier onderzoeken of de getroffen gebruikers de app de rug zouden toekeren of niet.

Lees hier hoe en waarom Facebook dit deed.

9 slimme uitbreidingen voor Google Docs

Geplaatst op maandag 4 januari 2016

Google heeft zich de afgelopen jaren uitgesloofd om haar online programma's in Google Drive zo handig mogelijk te maken. Toch zijn er ondertussen een heleboel uitbreidingen van derden bijgekomen die Google Documenten en Google Spreadsheets veel meer mogelijkheden geven.

Hier vind je onze favoriete uitbereidingen voor Google Docs.

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: Met CES 2016 en Windows 10 op je Raspberry Pi

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.