Weekoverzicht: Met de 9 beste mini-pc's en virtual reality

Door: redactie-computertotaal | 07 februari 2016 09:06

Algemeen

In dit weekoverzicht lees je onder meer welke mini-pc je moet aanschaffen in 2016, hoe je altijd scherpe foto's met je smartphone maakt en laten we je zien hoe je al je apparaten kan laten samenwerken door middel van domotica.

De 9 beste mini-pc's die je in 2016 kunt kopen

Gepubliceerd op 03 februari 2016

Twijfel je tussen de aanschaf van een notebook of een pc? Misschien biedt een mini-pc dan uitkomst. Wij hebben er negen voor je getest. Klein maar fijn: een mini-pc is een volwaardige computer maar dan in klein formaat. Met afmetingen van zo'n 12 x 12 cm, nemen ze niet meer ruimte in dan een stapeltje cd's, en dat zorgt voor leuke nieuwe mogelijkheden. Tijd voor een test van de meeste recente mini-pc's! Bekijk hier de 9 beste mini-pc's die je in 2016 kunt kopen.

Zo maak je altijd scherpe foto's met je smartphone

Gepubliceerd op 03 februari 2016

Een smartphone heb je altijd op zak en je schiet er de leukste plaatjes mee. Voor velen is het dan ook de perfecte camera. Uiteraard is het wel de bedoeling dat ze mooi scherp zijn, alleen is dat niet altijd het geval. Wij geven zeven tips hoe je haarscherpe foto's schiet. Leer hier hoe je altijd scherpe foto's maakt met je smartphone.

Vind nepreviews voor hotels met Review Skeptic

Gepubliceerd op 03 februari 2016

Het mooie van deze tijd is dat het feit dat het internet één grote community is, ervoor zorgt dat je niet meer hoeft te vertrouwen op een vakantiefolder. Maar hoe weet je of die recensies wel echt zijn? Lees hier hoe je de Review Skeptic gebruikt.

Kan jouw pc virtual reality aan?

Gepubliceerd op 02 februari 2016

Het valt niet te ontkennen, 2016 is het jaar van virtual reality. De Oculus Rift is inmiddels in pre-order gegaan, en zal net als de HTC Vive rond maart/april verschijnen. Maar kun jij er met je huidige hardware eigenlijk wel mee aan de slag? Lees verder om te zien of jouw pc wel voldoet aan de specificaties.

Domotica - Zo laat je al je apparaten samenwerken

Gepubliceerd op 02 februari 2016

Steeds meer apparaten in huis zijn 'slim' en kun je bedienen met een eigen app. Handig, want zo hoef je niet meer op te staan om je verwarming of verlichting aan te zetten. Echt slim wordt het pas als al je slimme apparatuur ook samenwerkt in één systeem. Hoe maak je één domoticasysteem? Lees verder om al je apparaten samen te laten werken doormiddel van een domoticasysteem.

10 gratis clouddiensten onder de loep

Gepubliceerd 04 februari 2016

Van Dropbox tot Box en van Google Drive tot OneDrive: verschillende opslagdiensten in de cloud lijken heel erg op elkaar. Toch zijn er belangrijke verschillen te bespeuren. In dit artikel leggen we 10 gratis clouddiensten onder de loep. Bekijk hier de 10 gratis clouddiensten die onder de loep worden genomen.

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: Met de 9 beste mini-pc's en virtual reality

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.