Weekoverzicht: met WhatsApp, Slack en het opschonen van Windows 10

Door: redactie-computertotaal | 27 maart 2016 08:00

Algemeen

In dit weekoverzicht lees je onder meer 27 tips om Windows 10 op te schonen, hoe Slack productiever te gebruiken is, hoe je mappen deelt met al je apparaten, wat de 10 beste puzzelgames voor je smartphone of tablet zijn en hoe je WhatsApp op je pc of laptop kunt zetten.

In 3 stappen WhatsApp op je pc of laptop

Gepubliceerd op 21 maart 2016

WhatsApp is een superhandige chat-app op je Android-, iOS- of Windows-smartphone, maar wist je dat er ook een webversie bestaat? Zo kun je rustig appen op je pc of laptop. Hier lees je hoe je dat doet.

Lees hier hoe je WhatsApp in 3 stappen op je pc of laptop krijgt

De 10 beste puzzelgames voor smartphone en tablet

Gepubliceerd op 21 maart 2016

Puzzelgames zijn bijzonder verslavend. Dankzij de smartphone of de tablet ontrafelen we de raadsels level per level in bed, in bad, in de bus en straks in de zomer ook weer in de strandstoel. Hier tien frisse toptitels die uitblinken in originaliteit en die voor dagen spelplezier zorgen.

Bekijk hier de 10 beste puzzelgames voor je smartphone of tablet

27 tips om Windows 10 op te schonen

Gepubliceerd op 22 maart 2016

Iedereen herkent het probleem: na een tijdje wordt je computer steeds langzamer, loopt je schijfruimte vol en word je op internet achtervolgd door dezelfde advertenties. Tijd voor een schone start! We bespreken de beste tips om je Windows 10-systeem in topconditie te krijgen en daarna ook te houden. Iedereen herkent het probleem: na een tijdje wordt je computer steeds langzamer, loopt je schijfruimte vol en word je op internet achtervolgd door dezelfde advertenties. Tijd voor een schone start! We bespreken de beste tips om je Windows 10-systeem in topconditie te krijgen en daarna ook te houden.

Lees hier de 27 tips om Windows 10 op te schonen

10 tips om meer uit Slack te halen

Gepubliceerd op 22 maart 2016

Slack is een snelgroeiend softwarepakket dat de communicatie binnen een bedrijf aanzienlijk kan vereenvoudigen. Daarmee worden diensten als e-mail, WhatsApp en zelfs de telefoon gedeeltelijk overbodig. Wij brengen je 10 tips om meer uit Slack te halen.

Bekijk hier de 10 tips om meer uit Slack te halen

Zo deel je mappen met al je apparaten

Gepubliceerd op 23 maart 2016

Wanneer je thuis op verschillende systemen werkt, is het wel zo prettig dat je altijd en overal bij je bestanden kunt komen. Je regelt dat door een schijfstation of map te delen. In dit artikel laten we je zien hoe je bestanden en mappen tussen al je verschillende apparaten deelt.

Leer hier hoe je mappen deelt met al je apparaten

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: met WhatsApp, Slack en het opschonen van Windows 10

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.