Weekoverzicht: Met iPhone 6s, GodMode in Windows 10 en ZenWatch 2

© PXimport

Weekoverzicht: Met iPhone 6s, GodMode in Windows 10 en ZenWatch 2

Geplaatst: 13 september 2015 - 05:17

Aangepast: 14 december 2022 - 15:17

Redactie Computer!Totaal

De afgelopen week waren alle ogen gericht op Apple. Echter heeft Computertotaal.nl nog veel meer onderwerpen belicht. Hier vind je een greep uit alle artikelen, met onder andere handige tips voor WIndows 10, het veilig gebruik van social media, de ASUS ZenWatch 2 en de iPhone 6s.

Zo pas je het startmenu van Windows 10 aan

 

© PXimport

In Windows 10 is het populaire startmenu teruggekeerd. Met dit nieuwe startmenu kun je veel meer dingen naar je eigen smaak aanpassen dan in Windows 7. Hier laten we een aantal dingen zien die je kunt aanpassen in het startmenu van Windows 10.

Lees hier het artikel over hoe je het startmenu van Windows 10 aanpast.

Apple lanceert iPhone 6s en iPhone 6s Plus op 25 september

 

© PXimport

De nieuwe iPhone 6s en iPhone 6s Plus zijn een feit. Apple heeft de nieuwe iPhones woensdagavond gepresenteerd tijdens een persconferentie in San Francisco. De iPhone 6s en 6s Plus zijn voorzien van 3D Touch-technologie en verschijnen op 25 september in de eerste landen. Nederland zit daar niet bij.

Lees hier het hele artikel over de iPhone 6s en iPhone 6s Plus.

4 redenen om de ASUS ZenWatch 2 in de gaten te houden

 

© PXimport

De nieuwe ZenWatch 2 van ASUS wordt goedkoper dan zijn voorganger. Maar dat is lang niet de enige reden om deze nieuwe smartwatch in de gaten te houden. Op de IFA ging ik alvast met de ZenWatch 2 aan de slag, en hier lees je vier redenen waarom dit een van de interessantste slimme horloges van 2015 wordt.

Lees hier het hele artikel met redenen waarom je de ASUS ZenWatch 2 in de gaten moet houden.

10 tips voor een veilig gebruik van social media

 

© PXimport

Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Google+, Swarm ... we delen dagelijks lief en leed op sociale netwerken. Maar denk je er weleens bij na dat de content die je deelt ook schade kan berokkenen? Wat kun je online delen en wat houd je beter voor jezelf?

Lees hier het over artikel over een veilig gebruik van social media.

Zo zet je Windows 10 in GodMode

 

© PXimport

In Windows 10 zijn de instellingen verdeeld over het Configuratiescherm en de Instellingen-app. Als je liever alle instellingen bij elkaar wilt hebben staan, dan kan dat met GodMode.

GodMode is een verborgen map die een heleboel handige functies instellingen voor je Windows-pc bevat, waarvan er een aantal niet in het Configuratiescherm of de Instellingen-app staan.

Lees hier het artikel over hoe je GodMode op je Windows 10 device kunt zetten.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten