Weekoverzicht: Met Windows 10, de beste PS4-games en Cortana

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie Computer!Totaal | 09 augustus 2015 09:11

Algemeen

Afgelopen week stond Computertotaal.nl weer bol van de handige, leuke en slimme artikelen om je tech-leven leuker en vooral makkelijker te maken. Hier een greep uit al het lekkers dat voorbij kwam, met onder meer 10 tips voor Windows 10, de beste games voor PlayStation 4 en 11 tips voor de cloud.

10 tips voor Windows 10

Gepubliceerd op: 4 augustus 2015

Windows 10 heeft een heleboel geweldige nieuwe functies en verbeteringen ten opzichte van Windows 8. Hier geven we alvast 10 tips om Windows 10 te personaliseren en er het meeste uit te halen.

Ga aan de slag met 10 handige tips voor Windows 10.

Alcatel Onetouch Idol 3 review - Verdraaid prima

Gepubliceerd op: 5 augustus 2015

Ben je niet zo thuis in de smartphonewereld, dan denk je bij Alcatel waarschijnlijk aan die goedkope telefoontjes met een antenne van een jaar of tien geleden. Dat stadium is het bedrijf allang voorbij, en het komt nu met de Onetouch Idol 3.

Het eerste wat opvalt zodra je de telefoon uit het doosje peutert, is het gewicht. Hij is namelijk extreem licht. Dat ligt lekker in de hand, zeker met het wat grotere beeldscherm. De aanknop was even zoeken. Dit heeft twee redenen: Hij zit linksboven, terwijl dit bij veel telefoons juist aan de rechterkant is, en het is behoorlijk lastig om de bovenkant en onderkant van elkaar te onderscheiden.

Lees de volledige review van de Alcatel Onetouch Idol 3.

11 tips voor centraal cloudbeheer

Gepubliceerd op: 6 augustus 2015

Ben je een beetje actief op het internet, dan gebruik je ongetwijfeld verschillende online opslagdiensten. Op die manier beschik je over meer gratis opslagruimte, met als nadeel dat het onduidelijk kan worden waar je wat hebt staan. Jolicloud centraliseert het beheer van je online documenten.

Bekijk snel de 11 tips om je cloud-opslag centraal te beheren.

Zo installeer je Windows 10 op een Mac

Gepubliceerd op: 5 augustus 2015

Windows 10 is eind juli uitgekomen voor de pc. Het besturingssysteem van Microsoft is echter ook op de Mac te installeren. We laten je zien hoe je dat doet.

Om Windows 10 te installeren moet je wel een aantal voorbereidingen treffen. Allereerst is het verstandig om een back-up te maken van je Mac met Time Machine. Ten tweede heb je een USB-stick nodig met minimaal 8GB aan opslagruimte, deze zal dienen als installatie-drive. Tot slot heb je het Windows 10 ISO-bestand nodig, die je hier kunt downloaden. Als het goed is ben je nu helemaal klaar om Windows 10 op je Mac te installeren.

Lees hoe je Windows 10 eenvoudig op je Mac installeert.

Dit zijn ze dan: De 10 beste games voor de PlayStation 4

Gepubliceerd op: 3 augustus 2015

Als je net een PlayStation 4 hebt gekocht, is het natuurlijk handig om te weten welke games je voor je nieuwe console moet kopen. Daarom zetten we in dit artikel de tien beste PS4-games van dit moment voor je op een rij.

Dat de PlayStation 4 momenteel de populairste console van Europa is, is voor Sony een belangrijke overwinning. Desondanks draagt het Japanse bedrijf nog altijd een zware last. Gamers verwachten games, topgames, net als op de vorige drie generaties. Wij maken alvast de balans op: wat zijn de beste games waar we op de PS4 mee verwend zijn?

Bekijk snel welke 10 games je moet spelen op de PS4.

Zo kun je Cortana toch gebruiken in Windows 10

Gepubliceerd op: 3 augustus 2015

Cortana is de slimme assistent in Windows 10. Helaas werkt de functie momenteel alleen in het Engels, maar dat betekent niet dat je er in Nederland geen leuke dingen mee kunt doen. Als je namelijk een beetje Engels spreekt is Cortana superhandig en boven alles gewoon leuk om eens uit te proberen.

Lees verder over het gebruiken van Cortana in Windows 10.

15 tips en trucs voor Microsoft Word

Gepubliceerd op: 3 augustus 2015

Microsoft Word is al vele jaren de meest populaire tekstverwerker. Bijna niemand haalt eruit wat er echt in zit, en dat hoeft ook niet zolang je ermee kunt werken en de dingen gedaan krijgt die nodig zijn. Toch kan iedereen een zetje in de rug gebruiken. We hebben daarom 15 tips op een rij gezet.

Bekijk snel de 15 tips die het gebruik van Word een stuk leuker maken.

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: Met Windows 10, de beste PS4-games en Cortana

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.