'Apple begint deze week weer met Back to School programma'

Door: robin-smit | 02 juli 2013 09:54

Nieuws

Er is goed nieuws voor iedereen die van plan is om binnenkort een Mac, iPhone of iPad te kopen. Verschillende Apple retailers beweren namelijk dat Apple deze week weer gaat starten met het jaarlijks terugkerende Back to School programma. Hierbij geeft het bedrijf iTunes tegoed weg bij de aankoop van een nieuw Apple product.

Zo zullen klanten bij aankoop van een nieuwe Mac een iTunes-kaart ter waarde van 100 dollar ontvangen, terwijl bij een nieuwe iPhone of iPad 50 dollar wordt weggegeven. Verwacht wordt dat in euro’s ongeveer dezelfde bedragen worden aangehouden. Als Apple dezelfde voorwaarden aanhoudt als voorgaande jaren, geldt de actie alleen voor aankopen die worden gedaan in de speciale Apple Store voor studenten. De iTunes kaarten werden hier eerder al weggegeven bovenop de standaard studentenkorting die wordt gegeven op verschillende Apple producten.

Volgens de verschillende bronnen bij Apple retailers zal het Back to School programma nog deze week van start gaan. Zo zouden verschillende Apple Stores al in het bezit zijn van promotie-materialen, waaronder raamstickers.

0 Reactie(s) op: 'Apple begint deze week weer met Back to School programma'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.