'Apple werkt aan gebogen iPod die je op arm kunt dragen'

Door: wouter-hoeffnagel | 19 december 2011 17:41

Nieuws

Apple heeft een prototype ontworpen van een iPod die je op je pols kunt dragen. De iPod is voorzien van gebogen glas, wat het eenvoudiger maakt het apparaat op je pols te dragen. Ook is het apparaat voorzien van Apple's spraakherkenningstechnologie Siri.

Dit schrijft de New York Times op basis van een anonieme bron. De bron stelt dat een kleine groep medewerkers van Apple aan nieuwe draagbare producten werkt. De medewerkers zouden verschillende concepten hebben ontwikkeld die je op je lichaam kunt dragen.

Van een aantal van deze concepten zouden de medewerkers al een prototype hebben ontwikkeld. De iPod met gebogen glas die je op je pols kunt dragen is er hier één van. Helaas geeft de bron van de New York Times geen informatie over de andere producten waar de Apple-medewerkers aan werken.

Het is onduidelijk of de iPod met gebogen glas ook daadwerkelijk op de markt verschijnt. Apple ontwerpt vaker prototypes van producten die uiteindelijk niet gelanceerd worden. Zo dook in het verleden een MacBook Pro met 3G-functionaliteit op die nooit op de markt is verschenen. Ook doken er verwijzingen op in plist-bestanden van iOS 5 naar een onbekende iPod touch.

0 Reactie(s) op: 'Apple werkt aan gebogen iPod die je op arm kunt dragen'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.