'Apple werkt aan iPod touch met 3G-ondersteuning'

Door: wouter-hoeffnagel | 08 september 2011 19:58

Nieuws

Opnieuw is er een gerucht opgedoken over een iPod touch met 3G-ondersteuning. Volgens het gerucht is Apple druk bezig met de ontwikkeling van een 3G iPod touch. De lancering van de nieuwe iPod touch zou voor de herfst van dit jaar op de planning staan.

Dit schrijft MacRumors op basis van AppleNApps. Apple zou inmiddels contact hebben gehad met telecomproviders om data-abonnementen voor het apparaat geschikt te maken. Deze abonnementen bieden dus geen ondersteuning voor spraakverkeer, al is het wellicht wel mogelijk om via Voice over IP te bellen.

Het is niet de eerste keer dat er een gerucht opduikt over een iPod touch met 3G-ondersteuning. Eerder schreef de Nederlandse website AppleSpot dat het apparaat in september gelanceerd zou worden. De geruchten zijn opvallend aangezien gelijktijdig het gerucht gaat dat de vijfde generatie iPod touch nagenoeg identiek is aan de vierde generatie. Wel zou de vijfde generatie ook in het wit verkrijgbaar zijn. Meerdere witte onderdelen zijn inmiddels opgedoken

Een combinatie van de twee geruchten zou betekenen dat de vijfde generatie iPod touch 3G-ondersteuning krijgt, maar verder geen verbeterde specificaties. Ook wat betreft uiterlijk is de vijfde generatie gelijk aan de vierde generatie, al kun je het apparaat wel in het wit aanschaffen.

0 Reactie(s) op: 'Apple werkt aan iPod touch met 3G-ondersteuning'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.