'Dunnere en lichtere MacBook Pro's verschijnen op zijn vroegst in april'

Door: wouter-hoeffnagel | 29 februari 2012 17:39

Nieuws

Dunnere en lichtere 13 en 15 inch MacBook Pro's worden op zijn vroegst in april gelanceerd. In eerste instantie worden 'slechts' 900.000 nieuwe MacBook's verscheept.

Dit schrijft Digitimes op basis van bronnen in de leveranciersketen van Apple. Over de 17 inch MacBook Pro weten de bronnen niets te melden. Het gerucht komt overeen met de uitspraken van bronnen van AppleInsider. De bronnen stelde dat Apple nieuwe MacBook Pro's gaat lanceren die veel lijken op de MacBook Air's.

15 inch-model

Apple zou zich bij de lancering willen concentreren op het 15 inch model. De 17 inch MacBook Pro zou dan ook korte tijd later worden gelanceerd. Deze werkwijze is voor Apple niet ongewoon. Ook bij de lancering van de huidige generatie MacBook Pro lanceerde Apple eerst het 15 inch-model. De 17-inch variant verscheen korte tijd later op de markt.

Eerder ging het gerucht dat Apple werkt aan een MacBook Pro met een resolutie van 2880x1800 pixels. Met deze hoge resolutie zou de MacBook Pro de strijd met concurrerende notebooks beter aan moeten kunnen. Ook zou Apple met de volgende generatie MacBook Pro overstappen op grafische chips van NVIDIA.

0 Reactie(s) op: 'Dunnere en lichtere MacBook Pro's verschijnen op zijn vroegst in april'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.