‘Haagse Apple Store opent in december zijn deuren’

Door: Wouter Hoeffnagel | 18 mei 2013 12:37

Apple

De Haagse Apple Store opent nog dit jaar zijn deuren. De nieuwe Apple-winkel in de Passage in Den Haag wordt in december officieel geopend. Het bedrijf is op dit moment druk met het inhuren van personeel voor de nieuwe locatie.

Dit meldt een anonieme bron aan onze concullega’s van OneMoreThing. Apple zou op dit moment bezig zijn met het selecteren van personeel dat heeft gereageerd op zijn vacatures. Het bedrijf organiseert in juni volgens de bron een speciaal evenement waarop het bedrijf besluit welke medewerkers daadwerkelijk aangenomen worden.

Foto’s van de verbouwing

Apple werkt al enige tijd aan de Apple Store in Den Haag. Een lezer van iPhoneclub wist begin deze maand het pand binnen te glippen en foto’s te maken van de verbouwing. Deze foto’s laten zien dat de verbouwing op dit moment nog aan de gang is, maar inmiddels aardig opschiet. Het project zou in week 22/23 afgerond moeten zijn, wat volgende maand is.

De foto’s die iPhoneclub-lezer Michiel wist te maken van de Haagse Apple Store

Het bedrijf zoekt al enige tijd personeel voor de winkel in Den Haag. Apple heeft allerlei vacatures openstaan. Denk hierbij aan Store Leader, Business Manager, Creative, Genius, Inventory Specialist of Solutions Engineer. Apple vermeldt bij de vacatures niet wanneer sollicitanten eventueel aan de slag kunnen in de winkel. Nu lijkt het er dus op dat dit in december het geval is.

0 Reactie(s) op: ‘Haagse Apple Store opent in december zijn deuren’

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.