'iMac update met Intel Hasswell processor in juni of juli 2013'

Door: matthijs-van-den-broek | 10 juni 2013 12:28

Apple

Analist Ming-Chi Ku van KGI Securities verwacht een update voor de iMac in juni of in juli. Ku schiet vaker raak, en misschien krijgt hij vanavond al gelijk, als de WWDC keynote van Apple plaatsvindt in San Francisco.

Ku verwacht verder, dat het aantal verkochte iMac in het komende kwartaal stevig zal dalen, dat heeft te maken met de algemene seizoensschommeling in pc-verkopen, en omdat de nieuwe iMacs die in 2012 werden gelanceerd, inmiddels over een verkooppiek heen zijn.

Dus zal Apple, zo verwacht Ku, in juni of in juli dit jaar een iMac lanceren met de snellere Hasswell chips. Hasswell chips zijn nieuwe quad-core chips voor laptops en desktops. De Haswell-chips zorgen voor dunnere, lichtere en energiezuinigere systemen. Intel claimt dat Haswell de accuduur van laptops met 50 procent zal verbeteren en de grafische prestaties zouden twee tot drie keer hoger zijn vergeleken met die van de Ivy Bridge-chips van vorig jaar.

Er is verder geen aanwijzing dat Apple vanavond tijdens WWDC een iMac update zal doen. Waarschijnlijk zal de update naar de nieuwe Hasswell chips van Intel geruisloos gebeuren.

BRON: MACRUMORS.

0 Reactie(s) op: 'iMac update met Intel Hasswell processor in juni of juli 2013'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.