'Twee nieuwe iPad Mini's in aantocht'

Door: matthijs-van-den-broek | 19 juni 2013 12:04

Apple

Twee nieuws iPad mini's zijn in aantocht. Dit jaar nog, in 2013, moet er een nieuw model uitkomen met een dunner ontwerp. De iPad Mini met retinascherm komt pas in 2014.

Dat stelt Richard Shim van Displaysearch, Shim voorspelde eerder al de komst van de originele iPad Mini en de lancering van de Nexus 7.

Nieuw model iPad Mini 1

Het ene model van de iPad Mini die nog dit jaar gelanceerd zou worden volgens Shim, heeft dezelfde resolutie (1024 x768 pixels) als het huidige model. Het ontwerp zal alleen dunner worden, en uiteraard zal de iPad Mini draaien op het volledig vernieuwde iOS7. Deze variant van de iPad Mini wordt volgens Displayresearch voorzien van de A6-processor van Apple die nu ook gebruikt wordt in de iPhone 5.

Nieuw model iPad Mini 2

Het tweede model van de iPad Mini krijgt dezelfde specificaties mee als het model hierboven. Maar het display zal een retinascherm zijn met resolutie 2048x1536. Dit model iPad Mini met retinascherm zou pas begin 2014 verkrijgbaar zijn.

iPad 5

Naast de twee kleinere iPad Mini's zou Apple volgens Displaysearch ook werken aan een nieuwe iPad 5, voorzien van een A7-processor, Retina scherm en iOS 7.

0 Reactie(s) op: 'Twee nieuwe iPad Mini's in aantocht'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.