10 verboden apparaten

Door: kristian-van-tuil | 19 augustus 2011 12:40

Nieuws

Inhoudsopgave

 1. Inleiding
 2. pagina 2
 3. pagina 3
 4. pagina 4
 5. pagina 5
 6. pagina 6
 7. pagina 7
 8. pagina 8
 9. pagina 9
 10. pagina 10

Apple wil de Galaxy Tab in heel Europa laten verbieden. Het komt zelden voor dat een apparaat na een klacht daadwerkelijk verboden wordt. De keren dat het gebeurde, passeren hier nog eens de revue.

1. Samsung Galaxy Tab 10.1

Door toedoen van Apple is de verkoop van Samsung Galaxy Tab 10.1 tablets in Duitsland en Australië voorlopig aan banden gelegd. Samsung mag de Android-tablet daar niet langer verkopen omdat patenten van de iPad zijn geschonden. Via ons land probeert Apple nu zowel de tablets de smartphones uit de Galaxy-serie te verbieden voor heel Eurpa. Ze maken volgens Apple inbreuk op verschillende octrooien en intellectuele eigendomsrechten van de iPhone. Iedere dag dat er toch een Zuid-Koreaanse tablet over de toonbank gaat, moet Samsung Apple 250.000 euro betalen.

Wereldwijde patentoorloog

Apple en Samsung voeren momenteel een wereldwijde patentoorlog. Onder meer in de VS, Zuid-Korea, Japan en Australië lopen rechtszaken. Samsung is van plan een aparte versie van de Tab 10.1 in Australië te introduceren. Het verbod daar zou alleen gelden voor de Amerikaanse variant van de tablet.

De Samsung Galaxy Tab 10.1 vs de iPad 2: Als twee druppels water, toch?

0 Reactie(s) op: 10 verboden apparaten

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.