12 gratis iPad apps

Door: kristian-van-tuil | 08 juli 2011 14:00

Nieuws

Inhoudsopgave

 1. Inleiding
 2. pagina 2
 3. pagina 3
 4. pagina 4
 5. pagina 5
 6. pagina 6
 7. pagina 7
 8. pagina 8
 9. pagina 9
 10. pagina 10
 11. pagina 11
 12. pagina 12

De iPad is nu meer dan een jaar op de markt en een ongekend populair apparaat gebleken. Hetzelfde geldt voor de opvolger, de iPad 2 die begin dit jaar op de markt kwam. De hoogste tijd voor een overzicht van de beste gratis apps voor de Apple tablet.

Eerder boden we je overzichten van de beste betaalde apps op zakelijk gebied en ook keken we naar de beste apps op gebied van productiviteit. Maar wat zijn nu de beste gratis apps die je echt op je tablet geïnstalleerd zouden moeten staan? Deze 12 applicaties moet je echt even bekijken.

Lees ook:

12 Office apps voor de iPad

15 Excellente apps voor de iPad

6 gratis mindmapping apps voor de iPad

iPhone apps die het beter doen op de iPad

1. AppShopper

Een goed startpunt voor nieuwe applicaties hoeft niet altijd de officiële App Store te zijn. Een misschien wel beter alternatief is AppShopper, waarmee je eenvoudig nieuwe applicaties, aanbiedingen en apps kunt opsporen die tijdelijk gratis zijn. AppShopper biedt een inkijkje in zowel iPad als iPhone apps, laat je apps op categorie selecteren, biedt een wensenlijstje en toont van iedere applicatie een uitgebreide beschrijving met screenshots. Als AppShopper je bevalt, kun je ook vergelijkbare apps als Freebies en App Hits proberen, die eveneens menen een beter app-overzicht dan Apple zelf presenteert te bieden.

0 Reactie(s) op: 12 gratis iPad apps

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.