2020: My Country: Hoe ziet jouw stad eruit?

© PXimport

2020: My Country: Hoe ziet jouw stad eruit?

Geplaatst: 4 juni 2013 - 10:29

Aangepast: 16 november 2022 - 09:21

Robin Smit

Als jij je eigen stad zou mogen inrichten, hoe zou je dat dan doen? Wordt jouw land een industriële supermacht of zet jij toch liever het welzijn en geluk van jouw bewoners op de eerste plaats? Met 2020: My Country kan je dit nu helemaal zelf bepalen.

2020: My Country is een game waarin het jouw taak is om een stad te bouwen in het jaar 2020. Het bouwen van deze stad gaat echter niet zonder slag of stoot, want tijdens het bouwen van de stad zul je keuzes moeten maken. De keuzes lopen uiteen van het type bedrijven dat je vestigt in de stad tot de manier waarop je stroom opwekt die hiervoor nodig is. Deze keuzes zullen consequenties hebben voor de manier waarop jouw stad leeft.

2020: My Country is een mooi vormgegeven app en is zonder twijfel de meest uitgebreide game in zijn soort. Dit zorgt ervoor dat je behoorlijk wat uurtjes aan de game kwijt zult zijn wanneer je jouw stad tot in de puntjes wil uitwerken. Dit heeft echter niet alleen te maken met de mogelijkheden, maar ook met de lage snelheid van de game. Zo zit je zelfs in het begin soms al 4 uur te wachten totdat er nieuw gebouw is voltooid in je stad. Je kan deze wachttijd verkorten, maar hier zul je wel voor moeten betalen.

 

© PXimport

Kortom

2020: My Country is een zeer uitgebreide game waarin je jouw eigen stad kan bouwen. De game is mooi vormgegeven en er is zelfs aan de kleinste zaken gedacht. Helaas zul je wel wat geduld moeten hebben, want voor je een volledige stad uit de grond hebt gestampt ben je wel even wat tijd verder.

Beoordeling 8/10

Prijs: Gratis (in-app aankopen)

Beschikbaar voor: iPhone, iPad, Android

Getest op: iPhone

Download 2020: My Country in de AppStore of op Google Play

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten