3 spannende nieuwe mogelijkheden van iOS 7 [VIDEO]

Door: redactie-computertotaal | 17 juni 2013 08:37

Video

Over iOS 7 wordt op dit moment het hele internet volgeschreven. Wat is er goed aan, wat ontbreekt er aan, wat had Apple wel en wat had Apple niet moeten doen. In deze video, lekker behapbaar, visueel en overzichtelijk, 3 nieuwe kenmerken en mogelijkheden van iOS 7.

Hoewel het besturingssysteem op de kop af een week oud is, heeft Apple al aangekondigd de icons van iOS 7 alweer op de schop te gaan gooien. De app-icoontjes, naar het schijn bedacht in samenwerking tussen de designafdeling van Jony Ive en de marketingafdeling van Apple, zijn pas een week af maar er zijn al nieuwe verschenen.

Het bestaan van de nieuwe icoontjes is uitgelekt door een fout van Apple zelf. Het bedrijf publiceerde korte tijd op zijn eigen website een reeks afbeeldingen waarop andere icoontjes te zien zijn dan de iconen die aanwezig zijn in de iOS 7-versie die Apple vorige week maandag op de WWDC introduceerde. De afbeeldingen zijn inmiddels van Apple's website verwijderd.

Maar goed, de mogelijkheden van iOS7 zouden eindeloos zijn, het besturingssysteem is constant in ontwikkeling en er zal de komende maanden voor de wereldwijde release naar de 'gewone consument' wel een hele hoop gesleuteld gaan worden.

In de video die je hieronder kunt bekijken 3 spannende nieuwe mogelijkheden die iOS7 je biedt:

1 Control center

De instellingen aanpassen op je iPhone is op dit moment een beetje omslachtig: je moet door nogal wat tabbladen heen als je bijvoorbeeld je wifi connector uit wilt zetten en dat is heel onhandig. In iOS 7 is dat mooi opgelost.

2 Multitasking

Was het bij iOS 6 alleen nog mogelijk om bij bepaalde applicaties te multitasken, in iOS 7 kun je iedere applicatie op de achtergrond laten draaien. Een app als Twitter kan dus gewoon updaten terwijl je andere dingen aan het doen bent op je telefoon of tablet.

3 iTunes Radio

iTunes Radio is een nieuwe muziekstreaming service die Apple nieuw heeft geïntroduceerd, het lijkt een beetje op Pandora. Het is een goede manier om nieuwe muziek te ontdekken.

Video: 3 spannende nieuwe mogelijkheden van iOS 7

Bron: MACWORLD.COM/Dan Moren.

0 Reactie(s) op: 3 spannende nieuwe mogelijkheden van iOS 7 [VIDEO]

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.