'4 inch iPhone verschijnt in 2016'

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 05 juni 2015 12:03

Apple

De Chinese website UDN meldt dat de 4 inch iPhone in 2016 uitkomt. Toeleveranciers van Apple zouden de productie voor de nieuwe iPhone gestart zijn.

Er wordt gewerkt aan een nieuwe 4 inch iPhone, maar die komt pas in 2016 uit. Dat meldt de Chinese website UDN. Volgens de site hebben toeleveranciers bevestigd dat de kleine smartphone eraan komt. De bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo meldde eerder al dat hij de 4 inch iPhone dit jaar niet meer verwacht, maar Kuo sluit een release in het volgende kalenderjaar zeker niet uit. We mogen dus rekening houden met een nieuwe 4 inch iPhone in 2016, die volgens UDN waarschijnlijk de iPhone 6c gaat heten.

Toeleveranciers Apple starten productie

Eén van de toeleveranciers is schermfabrikant AU Optronics en het bedrijf is al bezig met het produceren van onderdelen voor de 4 inch iPhone, meldt UDN. De onderdelen zullen in het eerste kwartaal van 2016 verscheept worden verwacht de Chinese website. De schermen van de iPad Mini werden eerder ook door AU Optronics geproduceerd. Naast de schermfrabrikant zouden ook fabrieken in China, Taiwan en Zuid-Korea gestart zijn met het produceren van de 4 inch iPhone. Het is nog niet zeker wanneer in 2016 de kleine iPhone uitkomt.

We krijgen met de iPhone 6s en 6s Plus dit jaar nog wel een nieuwe iPhone. In augustus worden de nieuwste smartphones gepresenteerd en in september zal de release plaatsvinden.

1 Reactie(s) op: '4 inch iPhone verschijnt in 2016'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 11 juni 2015 21:22 Anoniem
    Slim van die mannen uit Cupertino. Want geen haar op mijn hoofd denkt er aan om met een klomp of snijplank in mijn zak te gaan lopen
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.