5 handige terug-naar-school iPhone Apps

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Speciaal voor onze studerende lezers zetten we daarom een top vijf van leuke toepassingen voor iPod Touch, iPhone en iPad op een rijtje.

Ruler Free

Meetlat vergeten? Dankzij Ruler Free heb je altijd een lat bij de hand waarmee je zowel in centimeters als inches kunt meten. Je kunt scrollen tot 31 cm of ongeveer 12 inch.

Prijs: gratis

Geschikt voor: iPhone, iPod Touch

© PXimport

Altijd een meetlat bij de hand!

All Countries

Wie vorig academiejaar geen goede resultaten behaalde voor aardrijkskunde, kan alvast alle landen van de wereld inoefenen met deze applicatie. Naast de ligging op de kaart kun je ook extra info oproepen via Wikipedia.

Prijs: € 0,79

Geschikt voor: iPhone, iPod Touch, iPad

© PXimport

Waar ligt Paraguay?

Wrts Mobile

De Nederlandse toepassing van De Digitale School helpt je woordjes in een andere taal te oefenen voor je overhoring. Handig voor in de bus of op de speelplaats!

Prijs: gratis

Geschikt voor: iPhone, iPod Touch

© PXimport

Speelplaats in het Engels? Playground!

Hoofdrekenen

Train je rekenkunsten met deze toepassing. Spelenderwijs kun je jouw wiskundig geheugen opfrissen met allerlei oefeningen in vier moeilijkheidsgraden. Van basisoefeningen en percentrekening tot Romeinse cijfers lezen en schrijven.

Prijs: € 0,79

Geschikt voor: iPhone, iPod Touch, iPad

© PXimport

Spelenderwijs wiskundige oefeningen oplossen.

Classes - Timetable

Handige toepassing om je les- en examenrooster in handige overzichten te gieten. Bovendien kun je ook huiswerkstatussen aanmaken. Ideaal voor hoger onderwijs of universiteit!

Prijs: € 0,79

Geschikt voor: iPhone, iPod Touch

© PXimport

Je kunt per vak de naam van de docent en het lokaal toevoegen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000