5 iPhone-apps om prettig mee wakker te worden

Door: wouter-hoeffnagel | 08 maart 2013 15:26

Nieuws

Ben jij niet echt een ochtendmens? Allerlei apps kunnen je helpen je dag prettiger en overzichtelijker te beginnen. Wij hebben 5 iPhone-apps om prettig mee wakker te worden op een rij gezet.

1. Sleep Cycle

Als je wakker wordt terwijl je slechts licht slaapt wordt je het meest uitgerust wakker. Dit kan echter een uitdaging zijn. Sleep Cycle helpt hierbij door je slaapritme te analyseren en het ideale moment wakker te worden vast te stellen. Je stelt simpelweg een tijd in waarop je wakker wilt worden. Sleep Cycle zorgt dat je op dit tijdstip wakker bent. De wekker kan echter ook vroeger afgaan. De app bepaalt namelijk zelf wanneer jij slechts licht slaapt en maakt je op dit moment wakker. Je wordt hierdoor uitgerust wakker. Sleep Cycle is voor 89 eurocent te koop in de App Store.

Laat Sleep Cycle je slaapritme analyseren en wordt op het ideale moment wakker

2. TuneIn Radio

Vind je het lekker om wakker te worden met muziek? Dan is TuneIn Radio met zijn ingebouwde radiowekker een aanrader! De app geeft je de beschikking over een groot aantal internetradiostations, waardoor je altijd wel een radiostation dat bij jouw muzieksmaak past kunt vinden. Heb je een leuk station gevonden? Dan kan je deze instellen als wekker. Het radiostation begint vervolgens automatisch af te spelen op de tijd die jij het ingesteld. TuneIn Radio is gratis beschikbaar.

Word wakker met heerlijke muziek door TuneIn Radio als wekker te gebruiken

3. Sunrise

Sunrise zorgt ervoor dat je je dag overzichtelijk begint. Met de app vergeet je nooit meer een afspraak, verjaardag of andere gebeurtenis. Sunrise verzamelt informatie uit sociale netwerken als Facebook en LinkedIn, Google Calendar, en andere bronnen. Deze informatie wordt gebundeld in een handig overzicht. Door Sunrise iedere ochtend dus even door te nemen ben je dus in één keer op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen van de dag. Sunrise beschikbaar in de App Store.

Begin de dag overzichtelijk met Sunrise

4. Feedly

Ben je iedere ochtend graag op de hoogte van het laatste nieuws? Feedly is een handige en prettige app om snel op de hoogte te zijn van het laatste nieuws dat voor jouw interessant is. De app toont de RSS-feeds die je in je Google Reader-account hebt verzameld in een mooi en overzichtelijk overzicht. De app bevat daarnaast een lijst van een groot aantal interessante websites die je eenvoudig aan het overzicht kan toevoegen. De app integreert diensten als Instapaper, Twitter en Facebook, waardoor je eenvoudig artikelen kunt delen of bewaren om deze later door te lezen. Feedly is gratis te downloaden in de App Store.

Lees iedere ochtend het laatste nieuws met Feedly

5. RunKeeper

Wil je je dag vol energie beginnen? Dan kan het helpen iedere ochtend een stuk(je) te gaan hardlopen. RunKeeper is een handige app waarmee je precies kunt vastlopen hoe ver je hebt gelopen en hoe lang je hierover hebt gedaan. Gelopen tijden kan je terugkijken in een archief, waardoor je jezelf kunt verbeteren. Het is uiteraard ook mogelijk je routes en tijden te delen op onder andere Facebook. RunKeeper is gratis beschikbaar in de App Store.

Begin iedere dag vol energie door 's ochtends een stuk(je) te hardlopen

Via: Mashable

0 Reactie(s) op: 5 iPhone-apps om prettig mee wakker te worden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.