5 leuke apps voor Valentijnsdag

Door: wouter-hoeffnagel | 13 februari 2015 13:51

Nieuws

Valentijnsdag komt er weer aan! Een mooie gelegenheid om jouw Valentijn te laten weten hoe jij over hem of haar denkt met een kaart of een cadeau. Ben jij al helemaal in de stemming voor Valentijnsdag? Wij hebben een aantal leuke apps verzameld die je helpen in de juiste stemming te komen en een leu

1. Greetz kaarten en cadeaus

Valentijnsdag is de ideale gelegenheid om jouw grote liefde te laten weten hoe jij over hem of haar denkt. Een valentijnskaart is hiervoor een mooi middel. De iPhone-app van Greetz biedt je de mogelijkheid vanaf je iPhone een valentijnskaart samen te stellen. Heb jij nog geen kaart besteld voor Valentijn? Tot en met 13 februari kan je een supersize kaart, het grootste formaat dat Greetz kan leveren, versturen voor 4,99 in plaats van 6,99 euro. Greetz biedt overigens niet alleen kaarten aan, maar ook allerlei cadeautjes die je samen met je kaart kunt laten bezorgen. Denk hierbij aan een grote knuffelbeer, een bos bloemen of chocolade. Een handige app dus om voor jouw Valentijn een cadeau uit te zoeken!

Kies een leuke kaart of een cadeau uit voor jouw Valentijn met Greetz kaarten en cadeaus

2. Mick's rijmwoordenboek

Je kunt je Valentijn onder andere verrassen met een gedicht. Het schrijven van een gedicht is voor veel mensen echter een flinke uitdaging. Wil je een gedicht maken voor je Valentijn, maar zit je vast of heb je geen inspiratie? Mick's rijmwoordenboek helpt je uit de voeten door woorden voor je te rijmen. Vul simpelweg een woord in om een overzicht te krijgen van allerlei woorden die hierop rijmen. Je kunt hierdoor snel weer verder met je gedicht.

Wil jij een gedicht maken voor jouw Valentijn? Mick's rijmwoordenboek helpt je!

3. Valentijnsdag 2013

Stuurt niemand je een kaart met Valentijnsdag? Niet getreurd! De app Valentijnsdag 2013 geeft je alsnog een Valentijnscadeau in de vorm van 14 gratis apps. De app vraagt je een korte enquete in te vullen waarin wordt gevraagd naar je geslacht, leeftijd en of je een relatie hebt. Valentijnsdag 2013 selecteert vervolgens een reeks apps die bij jou passen. Ben je bijvoorbeeld single? Dan krijg je andere apps te zien dan wanneer je een gelukkige relatie hebt. Valentijnsdag 2013 zorgt ervoor dat Valentijnsdag voor iedereen een leuke dag is.

Valentijnsdag 2013 geeft je rond Valentijnsdag 14 apps cadeau

4. Valentine Radio

Ben jij nog niet helemaal in de stemming voor Valentijnsdag? De app Valentine Radio brengt hier verandering in. Valentine Radio is een app die radiozenders voor je heeft verzameld waar je romantische muziek kunt beluisteren die je in de juiste stemming voor Valentijnsdag brengt. De app bevat in totaal 40 verschillende online radiozenders, waardoor je altijd wel een zender kunt vinden die je bevalt. De app is voorzien van een simpele en minimalistische interface, waardoor verdwalen in de app eigenlijk onmogelijk is.

Kom in de stemming voor Valentijnsdag met Valentine Radio

5. Bubble Blast Valentine

Ben je stapelverliefd op iemand, maar weet je dat die persoon jou niet leuk vind? Dan kan Valentijnsdag voor jou juist een vervelende dag zijn waarop je wel wat afleiding kunt gebruiken. Bubble Blast Valentine helpt je met een leuke game. De app bevat twee gamemodi: puzzel en arcade. In de puzzelmodus krijg je een veld voor hartjes te zien, die jij moet leegmaken door op de hartjes te klikken. Het is de bedoeling dat je dit met zo min mogelijk aanrakingen doet. Ieder hartje dat je aanraakt ontploft en vliegt in stukjes uit elkaar. Raken deze stukjes een ander hartje? Dan ontploft ook deze. Kies de hartjes waar je op klikt dus zorgvuldig om het veld met zo min mogelijk aanrakingen leeg te krijgen. In de arcademodus hoef je je niet te houden aan regels en kan je dus vrij spelen.

Geen zin in Valentijnsdag? Bubble Blast Valentine geeft je wat afleiding

0 Reactie(s) op: 5 leuke apps voor Valentijnsdag

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.