9 iOS-apps voor leergierige managers

Door: kristian-van-tuil | 16 februari 2012 16:50

Nieuws

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3
  4. pagina 4

Een gezonde IT-manager wil altijd meer kennis op doen. Meer kennis vertaalt zich immers in macht en dat helpt je om beter je werk te kunnen doen, waardoor je misschien wel ooit die felbegeerde CIO-positie gaat bekleden. Deze apps helpen je dat doel te verwezenlijken.

Wie buiten de apps van CIO.nl en Computerworld aan bruikbare input voor verdere carrièreontwikkeling wil komen, heeft met de App Store een prima instrument in handen om de zoektocht naar educatieve apps te beginnen. Maar uiteraard heb je daar weinig tijd voor. Daarom helpen wij je in dit artikel aan 9 andere fijne apps waarmee je alvast kunt beginnen met het opdoen van nieuwe wijsheden.

1. Change Management comboboek

Dit boek over veranderingsmanagement lijkt op een eenvoudig e-book voor de iPad, maar schijn bedriegt. De app biedt namelijk een ingebouwde toetsfunctie waarmee je direct over de stof overhoord kan worden. Enorm handig om na te gaan of je de materie begrepen hebt en ideaal ter voorbereiding van een toets over dit onderwerp. Het boek is Engelstalig, kent 7 hoofdstukken en beslaat 462 pagina's waarin alles besproken wordt wat met veranderingen binnen en buiten de business te maken heeft. Voor dezelfde EUR 2,39 kun je ook een versie kopen waarin strategisch management behandeld wordt.

2. Geo Trainer HD

Deze topografische iPad-app laat je op een speelse wijze kennis maken met verre landen en steden. Stel dat je veel moet reizen voor events en/of je bedrijf heeft internationale ambities, dan kan het helpen dat je precies weet waar Kaapverdistan en Togo liggen en wie de staatshoofden van Turkmenistan en Montenegro zijn. De game werkt met verschillende moeilijkheidsniveaus, je kunt kiezen in welke regio je wilt spelen en kent ook een speciale leermodus waarmee je zelf kunt bepalen over welke landen je meer te weten zou willen komen. Geo Trainer HD kost op dit moment EUR 0,79, maar wordt soms tijdens een actieperiode ook gratis aangeboden.

0 Reactie(s) op: 9 iOS-apps voor leergierige managers

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.