Accu Apple Watch goed voor één dag gebruik

Door: kristian-van-tuil | 11 september 2014 14:00

Nieuws

Apple zal komende maanden alle zeilen moeten bijzetten om de dinsdag getoonde Watch een betere accutijd te bezorgen. Op dit moment gaat de gadget slechts een dag mee.

Bovenstaande bewering afkomstig van een woordvoerder van Apple zelf. Hij geeft aan dat het bedrijf ervan uitgaat dat gebruikers het apparaatje elke nacht opladen om er overdag optimaal gebruik van te maken. Dat opladen gebeurt dan via een nieuwe MagSafe-oplaadtechnologie waarbij gebruik gemaakt wordt van inductie, zodat geen connector in de Watch geplugd hoeft te worden.

Naar verluidt is Apple zelf erg ontevreden met de huidige accutijd - daarom werd er in de keynote van dinsdag geen woord over gerept - en gaat het bedrijf proberen voor de lancering begin 2015 een betere batterij te ontwikkelen.

Schamen voor de huidige accutijd hoeft Apple zich niet. Zo gaat de concurrerende Moto 360 minder dan een dag mee, al presteren de Galaxy Gear Live en de LG Watch op dit moment wel beter.

Ondertussen duiken ook de eerste parodievideo's op. Deze makers van deze video vragen zich af wat er nu werkelijk zo bijzonder aan het computerhorloge is:

2 Reactie(s) op: Accu Apple Watch goed voor één dag gebruik

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 11 september 2014 17:17 Anoniem
  Top!
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 16 september 2014 00:44 Anoniem
  Ongelofelijk. Wie gaat er nu dagelijks zijn horloge opladen?
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.