Adobe en Avid proberen Final Cut Pro-gebruikers weg te kapen

© PXimport

Adobe en Avid proberen Final Cut Pro-gebruikers weg te kapen

Geplaatst: 1 juli 2011 - 14:31

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Redactie ID.nl

Het rommelt in de markt voor videobewerkingssoftware. Zowel href="http://www.adobe.com/" target="_blank">Adobe</a> als <a href="http://www.avid.com/" target="_blank">Avid</a> proberen gebruikers van Final Cut Pro over te halen de overstap naar hun producten te maken. Beide geven 50% korting voor Final Cut Pro-gebruikers. De bedrijven spelen hiermee in op de <a href="http://macworld.nl/nieuws/35440220-regen-van-kritiek-op-final-cut-pro-x.html" target="_blank">kritiek</a> die voornamelijk professionele gebruikers op Final Cut Pro X leveren.

Adobe probeert Final Cut Pro-gebruikers over te halen met een korting van 50% op Creative Suite CS 5.5 Production Premium of Premiere Pro CS 5.5. De aanbieding is onderdeel van een overstapprogramma dat zich richt op zowel Final Cut Pro- als Avid's Media Compressor-gebruikers. Alleen betalende gebruikers van deze pakketen kunnen gebruik maken van de aanbieding van Adobe. Het programma is geldig tot 30 september 2011.

MacRumors schrijft dat naast Adobe ook Avid probeert in te spelen op de onrust die ontstaan is na de lancering van Final Cut Pro X. Het bedrijf biedt net als Adobe haar Media Composer-software met meer dan 50% korting aan. Het overstapprogramma van Avid is tot september 2011 geldig.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten