Aero: Voorproefje van iOS 7

Door: Robin Smit | 08 augustus 2013 12:35

Apple

Een van de apps die door Apple behoorlijk op de schop wordt genomen in iOS 7 is de standaard weer app. Mocht je nu niet kunnen wachten tot je met deze app aan de slag kan gaan, dan is er nu Aero.

Aero is een app voor het weer die namelijk veel doet denken aan het vernieuwde ontwerp voor de standaard weer app in iOS. Dit is absoluut geen probleem, want de app ziet er hiermee wel uit om door een ringetje te halen. Zo zie je op de achtergrond een animatie van het weertype met hier overheen informatie over onder andere de temperatuur, luchtvochtigheid en een meerdaagse verwachting. Iets dat we niet zien bij de app van Apple, maar wel bij Aero is een grafiek die het temperatuurverloop voor de komende dagen laat zien. Ook erg handig is de mogelijkheid om notificaties met het weerbericht te ontvangen.

Aangezien het ontwerp van Aero zo veel doet denken aan de app die Apple met iOS 7 gratis in het besturingssysteem zal verwerken, is het de vraag of het op dit moment aan te raden is de app aan te schaffen. Aero is gelukkig schappelijk geprijsd en dat maakt de keuze voor ongeduldige personen misschien net iets eenvoudiger.

Kortom

Aero is een app voor het weerbericht die erg doet denken aan de vernieuwde weer-app die Apple in iOS 7 zal integreren. Origineel is de app dus niet, maar dat neemt niet weg dat Aero er mooi uitziet en voor ongeduldige app-liefhebbers zeker aan te raden is.

Beoordeling 7/10

Prijs: € 0,89

Beschikbaar voor: iPhone

Download Aero in de App Store

0 Reactie(s) op: Aero: Voorproefje van iOS 7

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.