Apple biedt gereviseerde apparaten aan in Nederland

Door: wouter-hoeffnagel | 22 februari 2012 18:40

Nieuws

Al langer is het mogelijk in de Verenigde Staten een gereviseerde iPad of iPod aan te schaffen. Ook in Nederland biedt Apple gereviseerde varianten van deze apparaten nu te koop aan via de Apple Store.

Apple heeft in de Apple Store een nieuwe menu geplaatst onder het kopje 'Speciale aanbiedingen' Het bedrijf biedt gereviseerde iPods en gereviseerde iPads aan. Daarnaast is er een kopje 'Opruiming', maar hier worden momenteel geen producten aangeboden.

Korting

De gereviseerde apparaten worden met korting aangeboden. Zo kan je een gereviseerde Pad 2 16GB WiFi in het zwart voor 399 euro kopen, terwijl een nieuwe variant van het apparaat momenteel voor 479 euro over de toonbank gaat. Ook iPad's van de eerste generatie worden aangeboden. Zo biedt Apple een gereviseerde iPad 64GB WiFi + 3G van de eerste generatie aan voor 569 euro.

Daarnaast kan je via Apple gereviseerde iPods aanschaffen. Zo kan je een zesde generatie iPod nano met 8GB opslagruimte kopen voor 109 euro. Voor een nieuwe variant ben je 129 euro kwijt. Een gereviseerde 16GB-variant van het apparaat kost 129 euro, terwijl je voor 149 euro een nieuwe in je bezit hebt.

Garantie

Gereviseerde apparaten worden door Apple getest en gecertificeerd. Je krijgt dan ook één jaar garantie op de gerepareerde apparaten. Ook is het mogelijk deze garantieperiode te verlengen met een AppleCare Protection Plan.

0 Reactie(s) op: Apple biedt gereviseerde apparaten aan in Nederland

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.