Vanavond live Apple Event kijken? Dit moet je weten

© PXimport

Vanavond live Apple Event kijken? Dit moet je weten

Geplaatst: 22 oktober 2013 - 11:50

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Redactie ID.nl

Apple kondigt vanavond waarschijnlijk nieuwe iPads aan: de iPad Mini 2 en de iPad 5. Alle techmedia gaan daarover schrijven, en natuurlijk houden wij je ook op de hoogte. Als je zelf wilt kijken, moet je het onderstaande weten.

1 De tijd

Het event begint waarschijnlijk stipt om 19.00 Nederlandse tijd. Het wordt live uitgezonden vanuit San Francisco. Verschillende Apple-directieleden zullen op het podium hun opwachting maken.

2 Techniek

Als je de live video streaming wilt bekijken, dan kan dat alleen via een iOS device of via de browser van Apple op een andere machine: Safari. Het is handig om voordat je gaat kijken je Safari browser even te updaten: je hebt minimaal versie 4 nodig. Voor mobiele apparaten heb je iOS 4.2 minimaal nodig. De live stream is ook op Apple TV beschikbaar, je hebt dan de tweede of derde generatie nodig, met software versie 5.0.2 of later.

3 Onderwerpen & inhoud

Er is al heel veel speculatie geweest over welke producten er vanavond worden geïntroduceerd. Waarschijnlijk gaat het om twee nieuwe iPads: de iPad 5 en de iPad Mini 2. Beide met Retina schermen, de één (de iPad 5) zou nu volgens een Chinese site opeens wel voorzien zijn van een vingerafdrukscanner, de andere (de iPad Mini 2) waarschijnlijk niet.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten