Apple gaat iPad's uitlenen aan personeel

Door: wouter-hoeffnagel | 22 september 2011 20:00

Nieuws

Apple werkt aan een nieuw programma waarmee het bedrijf iPad's gaat uitlenen aan werknemers van haar winkels. Het programma zou veel lijken op het lenen van een boek. Medewerkers kunnen een iPad maximaal een week mee naar huis nemen, waarna zij deze weer moeten inleveren zodat een collega er mee aan de slag kan.

Dit schrijft CNet op basis van anonieme bronnen. Apple wilde tegen CNet het bestaan van het programma niet bevestigen. Het programma zou van start gaan met een pilot. Om voldoende iPad's beschikbaar te hebben heeft Apple een voorraad aangelegd die specifiek voor het uitleenprogramma bedoeld is. Het is niet zeker waarom Apple met het programma start, al is het natuurlijk een mooie manier om haar personeel beter bekend te laten worden met de iPad.

De pilot van het programma gaat van start in Apple's grootste winkel in San Francisco. Het is nog onduidelijk of Apple het programma in een later stadium gaat uitbreiden naar andere winkels en landen. Ook is het nog onduidelijk of Apple het programma wil beperken tot de iPad, of haar medewerkers ook de mogelijkheid wil bieden om andere Apple-apparatuur te lenen.

Het is niet de eerste keer dat Apple haar medewerkers lijkt te stimuleren haar producten beter te leren kennen. In 2007 kregen medewerkers van Apple de eerste iPhone cadeau.

0 Reactie(s) op: Apple gaat iPad's uitlenen aan personeel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.