Apple geeft eerste beta van OS X Mountain Lion 10.8.1 vrij

© PXimport

Apple geeft eerste beta van OS X Mountain Lion 10.8.1 vrij

Geplaatst: 12 augustus 2012 - 16:32

Aangepast: 16 november 2022 - 10:12

Wouter Hoeffnagel

OS X Mountain Lion ligt nog geen maand in de winkels. Desondanks is Apple al druk bezig met de eerste update voor het nieuwe besturingssysteem. Het bedrijf stelt de eerste beta beta van OS X Mountain Lion 10.8.1 beschikbaar. De beta is alleen toegankelijk voor ontwikkelaars.

Apple vraagt ontwikkelaars zich te concentreren op het testen van Active Directory, Microsoft Exchange in de Mail-app, PAC Proxies in Safari, het protocol Server Message Block (SMB) en USB. Daarnaast verzoekt Apple ontwikkelaars ook WiFi en audio te testen terwijl hun Mac is verbonden met een Apple Thunderbolt Display.

Geen Facebook-integratie

9to5Mac weet op basis van één van zijn lezers te melden dat de eerste beta van OS X 10.8.1 nog geen Facebook-integratie bevat. De Facebook-integratie is voor OS X 10.8 op dit moment voor ontwikkelaars beschikbaar als losse download. Het is onduidelijk of Apple de Facebook-integratie voor de beta van OS X 10.8.1 op een later moment ook als aparte download beschikbaar stelt.

De beta is beschikbaar via het Mac Developer Center, dat alleen toegankelijk is voor geregistreerde ontwikkelaars. De download is slechts 38,54 MB groot.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten