Apple hoeft voorlopig geen 'advertentie' te plaatsen voor Galaxy Tab

Door: wouter-hoeffnagel | 06 augustus 2012 13:21

Nieuws

Apple hoeft voorlopig niet publiekelijk te vermelden dat de Galaxy Tab van Samsung geen kopie is van de iPad. Het bedrijf stelde eerder nog door de opgelegde maatregel te moeten adverteren voor zijn concurrent.

AllThingsD schrijft dat de rechtbank in Londen, Verenigd Koninkrijk heeft bepaald dat Apple voorlopig niet publiekelijk excuses hoeft te maken aan Samsung. De rechtbank oordeelde eerder nog dat de Galaxy Tab van Samsung niet cool genoeg was om een kopie van de iPad te zijn. De rechter oordeelde daarom dat Apple op zowel zijn eigen website als in Britse kranten een bericht moest plaatsen waarin staat dat Samsung de iPad niet heeft gekopieerd.

Hoger beroep

Apple was het niet eens met deze uitspraak en stelde door het plaatsen van het bericht een advertentie online te zetten voor zijn concurrent. Het bedrijf ging daarom tegen de uitspraak in hoger beroep. Dit hoger beroep dient in oktober. De rechtbank geeft Apple tot die tijd uitstel van het vonnis, wat betekent dat Apple de mededeling voorlopig niet hoeft te plaatsen.

0 Reactie(s) op: Apple hoeft voorlopig geen 'advertentie' te plaatsen voor Galaxy Tab

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.