Apple integreert Vimeo en Flickr in iOS 7

Door: matthijs-van-den-broek | 22 mei 2013 10:04

Nieuws

Apple integreert social videodienst Vimeo en social fotodienst Flickr waarschijnlijk stevig in iOS 7. Dat deed Apple eerder al met Twitter.

Apple integreert social videodienst Vimeo en social fotodienst Flickr waarschijnlijk stevig in iOS 7. Dat deed Apple eerder al met Twitter, maar nu zijn dus ook videodienst Vimeo en het gisteren compleet vernieuwde Flickr aan de beurt. Dat meldden bronnen gisteren aan 9To5Mac.

De basis van de geruchten is een "persoon die bekend is met de software", dus het kan nog alle kanten op: de komst van iOS 7 is nog niet eens officieel aangekondigd, wel is er al heel veel uitgelekt over het design en er zijn ook al meerdere impressies online verschenen.

Met de integratie van de diensten is het voor gebruikers slechts eenmalig nodig om gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren, daarna kan content direct gedeeld worden op de sociale netwerken via iOS 7. Denk ook aan andere foto-apps als Instagram; gebruikers kunnen waarschijnlijk in iOS 7 direct hun Instagram foto's delen op het fotonetwerk van Yahoo.

0 Reactie(s) op: Apple integreert Vimeo en Flickr in iOS 7

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.