Apple-evenement op 9 september in San Francisco

Door: Jeroen Kuiper | 28 augustus 2015 12:31

Nieuws

Het Apple-evenement, waar waarschijnlijk de nieuwe iPhone 6s en 6s Plus aangekondigd gaan worden, vindt plaats op 9 september. Apple heeft de uitnodigingen verstuurd en de locatie vastgelegd.

Apple is druk bezig met het volgende evenement. Volgens geruchten zou die op 9 september gaan plaatsvinden en die geruchten blijken te kloppen. Het bedrijf heeft de locatie vastgelegd en de uitnodigingen verstuurd met de slogan "Hey Siri, give us a hint." In het Nederlands kun je ook vragen naar 9 september, maar Siri laat alleen los dat groot nieuws is op die datum. Lees ook: iPhone 6s en 6s Plus: Dit is wat we weten.

Siri laat echt niets los over 9 september.

Wat we kunnen verwachten van Apple

Wat we precies kunnen verwachten van Apple is nog niet bekend, maar waarschijnlijk krijgen we in ieder geval de iPhone 6s en 6s Plus te zien. De iPhones zouden daarna op 18 september uitgebracht worden. Of Apple nog andere aankondigingen gaat doen tijdens het evenement is echter nog onduidelijk. Zo is het afwachten of bijvoorbeeld de iPad Pro en de nieuwe Apple TV aan bod zullen komen. Het evenement is op 9 september live te volgen via een livestream en op je Apple TV.

We houden je op 9 september uiteraard op de hoogte van al het nieuws vanuit San Francisco. Volg ons ook op Facebook en Twitter om helemaal op de hoogte te blijven.

Het Bill Graham Civic Auditorium waar het Apple-evenement op 9 september plaatsvindt.

1 Reactie(s) op: Apple-evenement op 9 september in San Francisco

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 28 augustus 2015 13:31 darknessblade
  iets groots zou eerder kunnen zijn dat apple hun falliesement aankondigt

  wat is er nou nog groots aan de aankondeging van een nieuwe mobiel
  tablet, smartwatch, of laptop/pc.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.