Apple lanceert 128 GB iPad: 5 februari in de winkels

Door: matthijs-van-den-broek | 29 januari 2013 15:13

Nieuws

Apple heeft vandaag een 128-GB versie aangekondigd van de vierde generatie iPad, voorzien van Retina-display. De nieuwste iPad met het grootste geheugen ooit gaat over de toonbank vanaf 805 euro.

De 128-GB Wi-Fi- en Wi-Fi + Cellular-modellen van iPad hebben dus twee keer zoveel opslagcapaciteit als de huidige 64-GB modellen.

"Er zijn inmiddels meer dan 120 miljoen iPads verkocht, dus we kunnen wel stellen dat iPad overal ter wereld bijzonder populair is. Onze klanten merken elke dag weer hoeveel handiger het is om voor hun werk, opleiding of gewoon voor de lol hun iPad te gebruiken in plaats van hun oude pc."

Dat zegt Philip Schiller, senior vice president Worldwide Marketing van Apple in het zojuist verstuurde persbericht.

De iPad van de vierde generatie heeft een 9,7-inch Retina-display, de door Apple ontworpen A6X-chip, een FaceTime HD-camera, iOS 6.1 en supersnel mobiel internet.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De nieuwe 128-GB versies van de iPad van de vierde generatie zullen vanaf dinsdag 5 februari in een zwarte of witte uitvoering verkrijgbaar zijn voor de adviesprijs van € 805 incl. btw (€ 665,29 excl. btw) voor het iPad-model met Wi-Fi en € 935 incl. btw (€ 772,73 excl. btw) voor het iPad-model met Wi-Fi + Cellular.

0 Reactie(s) op: Apple lanceert 128 GB iPad: 5 februari in de winkels

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.