Apple opent winkels in Haarlem en Den Haag

Door: jasper-bakker | 03 juni 2013 12:15

Apple

Apple gaat inderdaad eigen winkels openen in Haarlem en Den Haag. Geruchten hierover gingen al geruime tijd. De twee steden worden bij name genoemd in vacatures voor retail-personeel.

De komst van de twee nieuwe Apple Stores in Nederland wordt nu bevestigd doordat de iPhone-maker ze letterlijk noemt op zijn vacaturesite. Daar zoekt Apple diverse werknemers om "deel uit te maken van iets ongelofelijks". Naast voorraadspecialisten, klantenservicemedewerkers en winkelmanagers zijn er ook vacatures voor Apple Specialists, Apple Creatives en Geniuses voor de in-store hulp- en reparatieservice.

Lange aanloop

De bevestiging van de al lang lopende geruchten over eigen winkels in meer Nederlandse steden dan alleen Amsterdam is gemeld door Emerce. Formeel zijn de winkels nog niet aangekondigd, maar de vacaturesite vermeldt openlijk: "Nieuwe winkels, nieuwe kansen: Den Haag, Zuid-Holland" en "Haarlem, Noord-Holland".

In Den Haag neemt de Apple Store de plek in van de grote boekhandel Verwijs, in de Haagse Passage.

De vacatures stonden al wel langer op Apple's site, weet iPhoneclub, maar nieuw is de toevoeging van de twee steden. Het is nog niet bekend wanneer de winkels hun deuren openen. De vestiging in Den Haag zou voor december gepland zijn, aldus Emerce, terwijl de Haarlemse winkelopening vertraging heeft opgelopen.

Via: Apple's vacaturesite.

0 Reactie(s) op: Apple opent winkels in Haarlem en Den Haag

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.