Apple organiseert evenement op 23 oktober

Door: wouter-hoeffnagel | 16 oktober 2012 21:16

Nieuws

Apple organiseert op 23 oktober een media evenement. Het is nog niet bekend welk product Apple op het evenement gaat introduceren. Het evenement vindt plaats om 19:00 Nederlandse tijd in het California theater in San Jose.

Het evenement is al langer onderwerp van geruchten. De uitnodigingen voor het evenement werden vorige week al verwacht, maar lieten dus tot vandaag op zich wachten. Apple verklapt in de uitnodiging niets over de inhoud van het evenement en schrijft alleen "We've got a little more to show you." Het is dus afwachten welk product Apple op het evenement lanceert.

iPad mini

Het lijkt er echter op dat Apple op 23 oktober de iPad mini, het kleine broertje van de derde generatie iPad, introduceert. De iPad mini krijgt naar verwachting een scherm van 7,25 inch en wordt daarmee aanzienlijk kleiner dan de huidige iPad. Het apparaat moet de concurrentie aangaan met kleinere tablets als de Google Nexus 7 en Amazon Kindle Fire. Het apparaat gaat naar verwachting minder dan 250 dollar kosten.

Daarnaast dook gisteren het gerucht op dat Apple 23 oktober een 13 inch MacBook Pro met retina-scherm introduceert. De komst van een 13 inch variant ligt voor de hand, aangezien Apple in juli een 15 inch Retina MacBook Pro lanceerde. Het apparaat zou worden verkocht in twee configuraties, die verschillen in opslagruimte en processor.

0 Reactie(s) op: Apple organiseert evenement op 23 oktober

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.