Apple organiseert iPod-evenement op 7 september

© PXimport

Apple organiseert iPod-evenement op 7 september

Geplaatst: 12 augustus 2011 - 10:48

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Wouter Hoeffnagel

Apple gaat op 7 september haar jaarlijkse iPod-evenement organiseren. Dit zegt de Japanse website Kodawarisan. De website zegt zich hierbij te baseren op een anonieme bron. Het is niet helemaal duidelijk of Apple dit jaar alleen met nieuwe iPod's, of ook met de iPhone 5 komt.

Al enige tijd gaan er geruchten dat Apple met een nieuwe generatie iPod touch komt. De vijfde generatie iPod touch zou nagenoeg identiek zijn aan de vierde generatie, met als grote verschil dat het apparaat leverbaar is in de kleur wit. Inmiddels zijn er al witte voorkantjes opgedoken die mogelijk iets met de vijfde generatie iPod touch te maken hebben.

September is geen onlogische datum voor een Apple-evenement, aangezien het bedrijf in de voorgaande drie jaren ook begin september een evenement organiseerde. Normaal gesproken is dit evenement gereserveerd voor de introductie van nieuwe iPod's, terwijl iPhone's in de zomer worden aangekondigd.

Deze zomer heeft Apple echter nog geen nieuwe iPhone aangekondigd. De geruchtenstroom is hierdoor uiteraard flink op gang gekomen. Veel geruchten stellen dat Apple in september de iPhone 5 gaat lanceren. Het is daarom mogelijk dat Apple de iPhone 5 op dit evenement introduceert. Hier kunnen we echter alleen over speculeren. Wil je meer weten over de iPhone 5? Kijk dan in het iPhone 5: Het laatste nieuws-artikel.

Bron: Kodawarisan & MacRumors

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten