Apple plaatst vacatures voor tweede Nederlandse Apple Store

© PXimport

Apple plaatst vacatures voor tweede Nederlandse Apple Store

Geplaatst: 13 november 2012 - 15:30

Aangepast: 16 november 2022 - 09:21

Redactie ID.nl

De tweede Apple Store in Nederland lijkt er dan toch echt te komen. Apple zoekt personeel voor twaalf functies binnen zijn retail-afdeling. Het bedrijf vermeldt niet precies waar de nieuwe werknemers aan het werk kunnen. Apple houdt het op 'diverse' locaties.

De nieuwe vacatures lijken daarom in ieder geval niet allemaal bedoeld te zijn voor de bestaande Nederlandse Apple Store in Amsterdam. Apple is op zoek naar allerlei werknemers zoals Store Leaders, Business Leaders, Business Managers en Market Leaders. Daarnaast zoekt Apple ook Creatives, Genius-en en Experts. Geïnteresseerden kunnen via Apple's website reageren op de vacatures.

Rotterdam

Het is niet de eerste keer dat geruchten de ronde doen over een tweede Apple Store in Nederland. Zo liet de manager van de Apple Store in Amsterdam tussen neus en lippen door aan Sam Rijver van TabletsMagazine.nl weten dat Apple volgend jaar een nieuwe Apple Store in Rotterdam opent.

Het is echter niet met zekerheid te zeggen dat de tweede Apple Store daadwerkelijk in Rotterdam geopend wordt. Wel ligt het voor de hand dat Apple opnieuw voor een grote stad kiest. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Den Haag, Utrecht, Groningen, Maastricht of Rotterdam.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten