Apple presenteert iPhone 8 en iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED

Door: Redactie Computer!Totaal | 09 april 2018 16:05

Nieuws

Vandaag heeft Apple de iPhone 8 en iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition aangekondigd, evenals een lederen (PRODUCT)RED case voor de iPhone X. Met de aankoop van een (PRODUCT)RED-product, kan de consument bijdragen aan Global Fund, die zich inzet voor de genezing van HIV/AIDS.

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED en het lederen (PRODUCT)RED-hoesje voor iPhone X zijn vanaf 10 april te bestellen. Op vrijdag 13 april worden de producten geleverd en vanaf die datum zijn deze ook in de Apple Stores verkrijgbaar.

Product Red

Zowel de glazen achterkant van de iPhone-modellen als het hoesje voor de iPhone X hebben de herkenbare rode kleur. De voorkant van de iPhone-modellen is zwart, waardoor er een mooi contrast ontstaat met de achterkant en camera-module. De iPhone 8 en iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition verschijnt als een 64 GB en 256 GB model en is verkrijgbaar vanaf 810, 45 euro via Apple.com en Apple Stores. Het (PRODUCT)RED-hoesje voor iPhone X is vanaf 10 april verkrijgbaar voor 109 euro.

De afgelopen jaren heeft Apple van veel populaire producten een (PRODUCT)RED-versie uitgebracht. Van (PRODUCT)RED-bandjes voor Apple Watch tot een (PRODUCT)RED Beats Solo3. Product Red is een initiatief van Bono, de zanger van U2, en Bobby Shriver. Product Red is opgezet om geld in te zamelen voor Global Fund, een organisatie die zich inzet voor de genezing van AIDS/HIV.

0 Reactie(s) op: Apple presenteert iPhone 8 en iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.