Apple's nieuwe Mac Pro verder vertraagd

Door: chris-koenis | 12 februari 2014 11:43

Nieuws

Apple stelt de leveringsdatum voor de nieuwe cilindervormige Mac Pro's nog eens uit. De apparaten werden oorspronkelijk verwacht in januari, maar de levertijd is nu uitgesteld tot april.

Apple blijft problemen houden bij het leveren van zijn nieuwe Mac Pro's. De futuristische apparaten konden vanaf december besteld worden in Nederland, waarbij de levering zou plaatsvinden in januari. Al snel liep dit op naar februari, vervolgens maart en inmiddels communiceert Apple april als de verwachte levertijd op zijn website.

Na een 'sneak peek' in juni onthulde Apple op 22 oktober zijn nieuwe Mac-workstation tegelijkertijd met de nieuwe versie van OS X (Mavericks). De compleet herziene Mac Pro is een sterk staaltje design en integratie: het hele systeem voor professionals schuilt in een bescheiden zwarte cilinder. De twee versies van het werkstation kosten in Nederland welgeteld 3.049 euro en 4.049 euro.

De apparaten worden gefabriceerd in de Verenigde Staten, in Apple's fabriek in Austin, Texas. Analisten verwachten veel de nieuwe Mac Pro, die vaak wordt vergeleken met een ronde vuilnisemmer of de helm van Darth Vader uit Star Wars. Zij zien het apparaat als een nieuw statussymbool om over op te scheppen.

Bron: Webwereld.nl

2 Reactie(s) op: Apple's nieuwe Mac Pro verder vertraagd

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 13 februari 2014 09:13 Anoniem
  Right. Afgelopen juni gepresenteerd, en dan kun je 'm dus pas vanaf april verwachten. Betaal je dus ff dik drie of vierduizend euro voor een apparaat met de specificaties van bijna een jaar geleden.
  Dat wil zeggen: áls je 'm in april dan echt krijgt….
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 13 februari 2014 09:14 Anoniem
  April? Tuurlijk…..
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.